Sărbătorile de iarnă sunt mai dulci

De: Mioara Tronaru / 29.11.2013, 15:07
Sărbătorile de iarnă sunt mai dulci
Unele dintre cele mai frumoase amintiri ne leagă de sezonul de iarnă: oamenii de zăpadă, mesele în familie, plimbatul cu sania, luminiţele, brazii şi cadourile. Ca în fiecare an, planificăm toate detaliile acestei perioade cu o bucurie copilărească şi cu mult entuziasm.

În ajunul Crăciunului, Moş Crăciun aduce tuturor cadouri, pe care le lasă sub bradul împodobit. Printre aceste cadouri este unul ce nu trebuie să lipsească, ciocolata.

Portofoliul de produse Mondelez România, din sezonul de iarnă, vine în ajutorul tău şi în acest an cu surprize şi promoţii speciale, pregătite de cele mai apreciate şi iubite mărci din România pentru tine şi toţi cei dragi ţie.

Bomboanele de ciocolată cu cremă cu lapte, dar şi bomboanele asortate de pom Milka, într-o cutie cu 4 sortimente, pot fi puse sub brad pentru a creea un decor delicios de care să se bucure toată familia.

Îndrăgitele figurine Moş Crăciun şi Omul de Zăpadă de la Milka, cu cea mai fină ciocolată cu lapte din Alpi, sunt un cadou potrivit pentru ajunul Crăciunului.

De asemenea, pralinele Milka Crispello cu cremă de vanilie sau ciocolată şi textură multiplă în 3 straturi: umplutură cremoasă, înveliş crocant, totul acoperit cu cea mai fină ciocolată Milka, sunt disponibile ambalate individual pentru a putea fi împărţite mai uşor cu cei dragi în jurul bradului sau la masa de Crăciun.

În plus, în perioada 15 Noiembrie – 25 Decembrie, cumpărătorii care vor achiziţiona produse Milka & Jacobs de minim 20 RON vor avea ocazia să-şi decoreze casa de Crăciun cu lumini magice, căci vor primi garantat luminiţe pentru geam în formă de Moş Crăciun, ren sau glob, completându-şi astfel colecţia de anul trecut.