Scandal la Hollywood: „Angelina Jolie e o răzgâiată fără talent”

Apropo.ro / 10.12.2014, 17:33
Scandal la Hollywood:
Suprizele în cazul furtului de pe serverul Sony Pictures continuă, iar de această data este vorba de câteva mailuri compromiţătoare între producători de top, mailuri care conţin toate ingredientele unui scandal: certuri că la uşă corturi, acuzarea Angelinei Jolie de egocentrism, şantaj, dar şi alte picanterii.

Conform celor de la The Guardian, personajele principale ale acestui scandal cu aromă de Hollywood sunt producătorul Scott Rudin, câştigător al premiilor Oscar, Emmy şi Tony şi co-preşedintele companiei Sony Pictures, Amy Pascal. Cei doi au lucrat până acum câteva luni împreună la dezvoltarea unui proiectul despre viaţa lui Steve Jobs, proiect care acum a ajuns la Studiourile Universal.

Conform mailurilor date publicităţii de gruparea „Guardians of Peace”, cea care a spart conturile angajaţilor Sony Pictures, producătorul Scott Rudin acuză compania de film Sony că n-a făcut toate eforturile să susţină numele lui  David Fincher pentru regia filmului despre Steve Jobs, mai ales după ce Angelina Jolie a cerut în mod imperativ că David să fie regizorul viitorului ei proiect, un film despre viaţa reginei Cleopatrei. Pe această temă, producătorul a purtat un schimb de mailuri incendiare cu Amy Pascal căreia i-a cerut „s-o pună la punct pe Angelina Jolie până nu-l blochează total pe David Fincher în proiect.” Producător a continuat apoi cu acuze spunând despre soţia lui Brad Pitt că ” e o răzgâiata fără talent care a blocat tot proiectul timp de optspezece luni ca ea să-şi facă filmul „Unbroken”. E o amatoare de evenimente şi o celebritate şi cam asta e tot ce se poate spune bun despre ea.”

„Cuvinte de laudă” a avut producătorul pentru părţile intime ale lui Michael Fassbender – care a apărut gol în filmul lui Steve Mcqueen „Shame” – susţinând că dimensiunile actorului ar face să piară de invidie orice bărbat de mărime medie. Nu la fel de blând a fost Scott Ruddin în privinţă producătoarei de film Megan Ellison („Her”, „True Grit”) pe care a numit-o „o nebună bipolară”. 
 
Cum se va termină acest scandal nu ştim, dar se pare că producătorul american tocmai şi-a făcut viaţă mai grea la Hollywood. 

Sursa: the guardian.com