Scandal! Un nou val de critici la adresa Oliviei Steer. Ce a spus despre adopţiile făcute de cuplurile homosexuale

De: Nicoleta Nicolae / 26.05.2016, 13:49
Scandal! Un nou val de critici la adresa Oliviei Steer. Ce a spus despre adopţiile făcute de cuplurile homosexuale
Într-o postare recentă pe reţeaua de socializare Facebook, Olivia Steer condamnă adopţiile făcute de cuplurile de homosexuali şi susţine strângerea de semnături pentru ”familia tradiţională”.

Convingerile homofobe ale vedetei au dus la un nou val de critici la adresa soţiei lui Andi Moisescu.

”România e în al 27-lea an de declin demografic şi curând nu va mai plăti nici pensii, că nu va mai avea cine alimenta fondul. Între timp ne luptăm cu dezinfectanţii diluaţi, statul mafiot şi ofensiva organizaţiilor LGBT, care nu mai vor doar dezincriminare (au primit-o imediat după ’90), toleranţă (le-a fost dată, nimeni nu le contestă dreptul de a avea relaţii şi de a le afişa, în parade stradale chiar), recunoaştere (o au, iar la nivel artistic, din plin!), ci vor, de câţiva ani şi la noi, căsătorii gay şi drept de adopţie. Asta înseamnă copii crescuţi în spiritul homosexualităţii şi deci, curând, o rată şi mai mică a natalităţii. Cât mai e până la extincţia totală, Dumnezeu ştie… Poate cu încă un mic efort, puţin de tot.

Dar până atunci, 3 milioane de semnături care susţin familia tradiţională au fost depuse ieri, la Palatul Parlamentului, într-o încercare disperată de a mai salva ceva. E – cine ştie – gestul ultim al majorităţii fertile înainte să fie înghiţită cu totul de pretenţiile unei minorităţi sterile”, a scris Olivia Steer pe contul ei de Facebook.