Scandalos de elegantă

De: Mioara Tronaru / 06.03.2014, 11:41
Scandalos de elegantă
Kerry Washington, interpreta Oliviei Pope din serialul Scandal de la Universal Channel, a atras toate privirile pe covorul roşu.

Gravidă în ultimul trimestru de sarcină, actriţa Kerry Washington – pe care o puteţi vedea în fiecare duminică, de la ora 22:00, la Universal Channel, în rolul principal din serialul Scandal – ştie cum să îşi aleagă ţinutele pentru ceremoniile elegante! În plin sezon al premiilor, actriţa în vârstă de 37 de ani a avut apariţii pline de farmec, fie că vorbim despre Globurile de Aur, Premiile SAG sau recentele Oscaruri.

Pe 12 ianuarie 2014, la gala de decernare a Globurilor de Aur, Kerry Washington a recunoscut pentru prima dată, în mod oficial, că aşteaptă un copil. Până la acel moment, actriţa şi-a ascuns burtica sub rochii sau fuste largi, însă rochia bej deschis Balenciaga pe care a purtat-o la acest eveniment a scos la iveală o sarcină destul de avansată! Kerry – nominalizată la Globul de Aur pentru cel mai bun rol feminin într-un serial dramatic, pentru rolul Oliviei Pope din Scandal – a declarat, cu această ocazie, că sarcina este cel mai potrivit accesoriu pentru ceremonie.

Câteva zile mai târziu, la festivitatea de decernare a Premiilor SAG, pe 18 ianuarie 2014, Kerry a purtat o ţinută îndrăzneaţă, care lăsa să se vadă rotunjimile sarcinii: un top de culoare roz Prada şi o fustă neagră, amplă, din satin. ”Nu mai trebuie să ascund nimic!”, a declarat actriţa pentru E! News, referindu-se la sarcina pe care o ţinuse secretă până în urmă cu puţin timp.

Pe 2 martie 2014, la ceremonia acordării Premiilor Oscar, Kerry Washington a apărut mai strălucitoare şi mai elegantă ca oricând, în ciuda sarcinii avansate. Ea a purtat o rochie Jason Wu, din mătase de culoarea liliacului şi pantofi Christian Louboutin, cu toc înalt. De altfel, tocurile înalte şi subţiri nu au lipsit din nicio ţinută purtată pe covorul roşu!

Kerry Washington interpretează rolul Oliviei Pope din serialul Scandal, sezonul 3 fiind difuzat de Universal Channel în fiecare duminică, de la ora 22:00. Scandal urmăreşte povestea Oliviei Pope, fost director de comunicare la Casa Albă care şi-a dedicat viaţa protejării imaginii publice a elitelor Americii şi care şi-a deschis ulterior propria firmă de consultanţă.

Foto: Universal Channel