Scarlett Johansson a înfiinţat o trupă de fete

De: Nicoleta Nicolae / 28.02.2015, 15:00
Scarlett Johansson a înfiinţat o trupă de fete
Actriţa americană Scarlett Johansson a înfiinţat în colaborare cu Este Haim, basista formaţiei Haim, o trupă de fete care se va numi The Singles.
Noua trupă le mai are în componenţă pe Holly Miranda, Kendra Morris şi Julia Haltigan. Într-o declaraţie de presă, membrele trupei The Singles spun că stilul muzical al formaţiei nou înfiinţate va fi „super-pop”.
 
„Obiectivul nostru este să compunem piese super-pop şi dance, care să fie interpretate de fete”, a spus Scarlett Johansson.
„Îmi place Grimes. Şi ador The Bangles. Şi iubesc The Go-Go’s. Voiam să fiu ca una din fetele din acele trupe: ultra-pop, dar şi cu un stil puţin ironic, un pic înclinat spre glumă”, a adăugat actriţa hollywoodiană.
 
Foto: Hepta – Mediafax Foto
 
Grupul The Singles a lansat deja un prim single, „Candy”, prin intermediul casei de discuri Federal Prism, scrie Mediafax.
 
Scarlett Johansson nu se află la prima incursiune în industria muzicală. În 2008, actriţa americană a lansat un album de studio inedit, „Anywhere I Lay My Head”, un omagiu adus lui Tom Waits. În 2009, vedeta hollywoodiană a lansat un nou disc, „Break Up”, care a reprezentat o colaborare cu Pete Yorn.