Scena sărutului îi dă bătăi de cap! Actorul din „Yaman”, Cagatay Ulusoy, e tensionat şi stânjenit!

Apropo.ro / 16.12.2014, 13:51
Scena sărutului îi dă bătăi de cap! Actorul din
Cagatay Ulusoy, actorul care îl interpretează pe Yaman, personajul principal din serialul cu aceleaşi nume, difuzat în fiecare joi şi vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, spune că e încurcat de fiecare dată când trebuie să filmeze scene în care îşi sărută partenera de la filmări.
“La scena sărutului sunt de fiecare dată tensionat şi stânjenit, dar filmez, nu am cum să mă sustrag  sau să schimb scenariul”,  a spus îndrăgitul actor. Acesta a mai declarat că a fost un timid multă vreme şi că a depăşit acest inconvenient în relaţiile sociale după ce s-a înscris la baschet. 
 
 
Foto: Kanal D
 
 
“Abia după ce am intrat într-o echipă de baschet am învăţat să socializez, să mă simt confortabil şi alături de oameni pe care nu îi cunosc. Înainte de meciuri obişnuiam să ieşim şi să ne simţim bine cu cei din echipa adversă. A fost ca un exerciţiu. În acest fel, în timp, am învăţat să mă relaxez şi să fiu o fiinţă socială…”  
 
În “Yaman”, Cagatay Ulusoy interpretează rolul unui tânăr sărac ce ajunge printr-o împrejurare ciudată să trăiască în cartierul bogaţilor. Yaman se depăşeşte pe sine, schimba lumea nouă în care e nevoit să se adapteze şi se îndrăgosteşte de cea mai râvnită şi mai bogată fată, Mira (interpretată de Serenay Sarîkaya ). Dar împotriva dragostei lor apar piedici generate de prejudecăţile celor din jur.