”Scenariu pentru happy-end”, acum pe BLU-RAY şi DVD

De: Mioara Tronaru / 15.06.2013, 09:00
”Scenariu pentru happy-end”, acum pe BLU-RAY şi DVD
Cu un premiu Oscar şi alte şapte nominalizări la ediţia de anul acesta, filmul ”Scenariu pentru happy-end” îi aduce pe Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence într-o poveste desprinsă din realitate, din 11 iunie, pe BLU-RAY şi DVD, în toate magazinele partenere Pro Video.

Recent externat dintr-un spital de boli nervoase, Pat Solitano (Bradley Cooper) este nevoit să se mute cu părinţii lui şi să caute un nou sens pentru viaţa sa. E hotărât să scape de pornirile violente şi să îşi ierte soţia care i-a fost infidelă, Pat pune la punct un scenariu pentru o viaţa mai frumoasă. Lucrurile se schimbă total atunci când o cunoaşte pe atrăgătoarea Tiffany (Jennifer Lawrence), o tânără văduvă plină de mister şi probleme de comportament. Între cei doi se formează o relaţie deosebită, presărată cu momente amuzante, dar şi tensionate, care vor da naştere unei iubiri nonconformiste.

Alături de Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence, din distribuţie mai fac parte Robert De Niro, Jacki Weaver şi Chris Tucker.

Regizat de David O. Russell, filmul Scenariu pentru happy-end este distribuit în exclusivitate de către Pro Video în format BLU-RAY şi DVD, începând cu 11 iunie şi poate fi achiziţionat din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate la preţuri recomandate de 79.90 lei, respectiv 52.90 lei.