SCHIMBARE-ŞOC! Diana Dumitrescu prezintă Ştirile PRO TV

De: Cătălina Matei / 28.01.2014, 12:20
SCHIMBARE-ŞOC! Diana Dumitrescu prezintă Ştirile PRO TV
Se pare că actriţa a decis să facă o schimbare radicală în viaţa sa profesională. Diana a renunţat la telenovele şi a ajuns la pupitrul Ştirilor PRO TV.

De 16 ani, Acasă TV aduce în casele telespectatorilor emoţia celor mai frumoase poveşti de iubire şi de viaţă, iar 2014 a debutat Acasă TV cu două telenovele fermecătoare şi pline de pasiune, “Santa diabla” şi “Cununa de lacrimi”. Pe 2 februarie, ziua în care Acasă TV sărbătoreşte 16 ani de la lansare, telespectatorii vor urmări o ediţie specială a “Poveştirilor”, de la ora 16.30.

Ce visau Ioana Maria Moldovan, Dan Cruceru, Mircea Solcanu, Cabral, Andreea Ibacka, Diana Dumitrescu, Nicoleta Luciu, Radu Vâlcan, Anca Vereanu, Elena Lasconi, Criss, Vlad, Alina şi Dorian să devină când aveau 16 ani?

Rând pe rând, vedetele se întorc în timp şi sub bagheta magică, se transformă pentru o zi în ceea ce visau în anii adolescenţei şi sărbătoresc Acasă TV ca la 16 ani!

Astfel, Ioana Maria Moldovan (“Poveştiri adevărate”) visa să fie educatoare, să fie înconjurată de copii cărora să le ghideze primii paşi în viaţă. Dan Cruceru (“Poveştiri adevărate”) şi-ar fi dorit să fie soldat, în timp ce Mircea Solcanu (“Poveştiri de noapte”) se reîntoarce în radio, în calitate de prezentator.

Cabral (“Poveştiri de noapte”) era pasionat de maşini şi îşi dorea devină şofer de ambulanţă. Maestră când vine vorba de cifre, Andreea Ibacka (“Regina”) şi-a dorit să lucreze în bancă, ceea ce s-a şi întâmplat până să-şi desopere talentul artistic, iar pe 2 februarie se întoarce pentru o zi într-o instituţie bancară.

Diana Dumitrescu (“Regina”) îşi dorea o carieră în televiziune, iar pentru o zi va fi prezentatoare de ştiri. Nicoleta Luciu (“Regina”) se întoarce la prima ei iubire şi îmbrăcă costumul de asistenţă medicală. Ancăi Vereanu (“Doctorul casei”) i-ar fi plăcut designul interior sau arhitectura. Iar Elena Lasconi (“Dincolo de Poveştiri”) îmbracă costumul popular şi intră în studio să cânte piese din folclor.

Conform zicalei “Cine se aseamănă se adună”, tinerii din Lala Band au avut pasiuni comune încă din copilărie. Criss şi Vlad (“O nouă viaţa”) au visat la o carieră de succes în medicină, astfel că vor deveni pe rând medici.

Dorian Popa (“O nouă viaţă”) se visa… la înălţime! Pe 2 februarie, Dorian îşi va îndeplini un mare vis, va învăţa să piloteze un avion. Alina Eremia (“O nouă viaţă”) va transmite în calitate de reporter.

Radu Vâlcan (“O nouă viaţă”) ar fi vrut să fie bucătar, iar Adela Popescu (“O nouă viaţă”) vânzătoare de dulciuri.