Şcoala de vară la Antipa – Entomologie criminalistică

De: Nicoleta Nicolae / 28.07.2015, 11:55
Şcoala de vară la Antipa – Entomologie criminalistică

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copiii cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani să participe, în perioada 3 – 7 august 2015, la un nou modul al Şcolii de vară - „Entomologie criminalistică”.

 

Entomologia criminalistică se ocupă cu studiul speciilor de insecte necrofage, cu scopul de a determina un interval post-mortem cât mai precis. Această metodă criminalistică se utilizează în numeroase ţări din Uniunea Europeană şi Statele Unite ale Americii.

 

Dacă vreţi să descoperiţi cum sunt utilizate speciile de insecte necrofage pentru estimarea intervalului post-mortem, cum se colectează şi se analizează probele, precum şi multe alte lucruri interesante ce au loc atât în laborator, cât şi pe teren… vă aşteptăm la cursul susţinut de către drd. Lavinia Iancu!

 

Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail: info@antipa.ro sau la numărul de telefon 021.305.60.31, în limita a 15 locuri/modul.

Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului de Istorie Naturală „Grigore Antipa": www.facebook.com/muzeulantipa.