Scriitorul Mario Vargas Llosa şi-a părăsit soţia pentru mama lui Enrique Iglesias!

De: Nicoleta Nicolae / 10.07.2015, 10:53

Scriitorul Mario Vargas Llosa şi-a părăsit soţia pentru mama lui Enrique Iglesias!
Scriitorul peruan Mario Vargas Llosa şi-a părăsit soţia, verişoara sa, Patricia, cu care a fost căsătorit timp de 50 de ani, şi are o relaţie cu Isabel Preysler, prima nevastă a cântăreţului Julio Iglesias şi mama artiştilor Julio Iglesias Jr. şi Enrique Iglesias, potrivit dailymail.co.uk.

Mario Vargas Llosa, laureatul premiului Nobel pentru literatură pe anul 2010, are o relaţie de opt luni cu fosta jurnalistă şi vedetă de televiziune de origine filipineză Isabel Preysler, supranumită “Perla Manilei”.

După ce a părăsit-o pe soţia sa, Patricia, în vârstă de 70 de ani, Mario Vargas Llosa, în vârstă de 79 de ani, a fost fotografiat în Portugalia, în timpul unei plimbări romantice cu Isabel Preysler, în vârstă de 64 de ani.Celebrul scriitor – care a mai fost implicat într-un scandal amoros, după ce s-a căsătorit în 1955 cu mătuşă sa Julia Urquidi, de care a divorţat în 1964, căsătorindu-se un an mai târziu cu Patricia – a confirmat noua sa relaţie într-o declaraţie acordată revistei spaniole Hola!.

“Relaţia noastră merge foarte bine”, a declarat Mario Vargas Llosa. “Aş prefera să nu vorbesc despre viaţa mea privată, iar Isabel este de acord cu acest lucru”, a adăugat celebrul scriitor.