Se mută actorul Nicolas Cage în România?

Apropo.ro / 01.04.2015, 12:15
Se mută actorul Nicolas Cage în România?
Unul dintre cei mai tari actori americani, Nicolas Cage, pare să fi prins drag de România! A filmat două pelicule în ţara noastră, a vizitat cele mai importante obiective turistice şi s-a simţit minunat la Marea Neagră, motiv pentru care vedeta a decis să se mute o perioadă în România.
 
Potrivit Libertatea.ro, Nicolas Cage şi-ar fi cumpărat în secret o casă în Constanţa. Prin intermediul unui avocat, celebrul actor şi-a exprimat dorinţa de a-şi cumpăra o vilă, lângă oraşul Constanţa, care să aibă cel puţin 1.000 de metri pătraţi de curte. Astfel, Nicolas Cage îşi va aduce cu el în România şi familia, pe  soţia lui, Alice Kim şi băieţelul lor de 9 ani, pe nume Kal-El.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
În 2010, actorul  a filmat în România pentru filmul „Ghost Rider – Spirit of Vengeance”, care a fost lansat în 2012.
În luna februarie 2014, Nicolas Cage a revenit în România pentru a lucra la filmul „The Dying of the Light”, în regia lui Paul Schrader, care spune povestea unui agent CIA ce începe să îşi piardă vederea în timpul ultimei sale misiuni. Filmările pentru această producţie au avut loc în Bucureşti şi la studiourile Castel Film, conform imdb.com. Pelicula a avut premieră în SUA în decembrie 2014.