Se pregăteşte de cea mai grea probă culinară! MasterChef Petru Buiuca face primul tort, de Valentine’s Day!

Apropo.ro / 02.02.2015, 11:45
Se pregăteşte de cea mai grea probă culinară! MasterChef Petru Buiuca face primul tort, de Valentine's Day!
În urmă cu mai bine de doi ani, Petru Buiuca a impresionat pe toată lumea cu talentul lui culinar, devenind primul MasterChef din România.
De atunci, a gătit sute de preparate, care de care mai sofisticate, însă, acum marchează o premieră în bucătărie. Pentru prima dată în viaţa lui, tânărul bucătar va pregăti de la zero un tort, special pentru unul dintre fanii săi.
 
Pentru că am intrat în “luna iubirii”, constănţeanul a decis să dea startul unui concurs pe pagina sa de Facebook, în care câştigătorul va fi premiat cu o prăjitură cu ciocolată, făcută 100% de mâna lui. Timp de o săptămână, cei care îşi doresc să îşi îndulcească Ziua Îndrăgostiţilor sunt aşteptaţi să facă o declaraţie de dragoste chiar pe pagina lui Petru, câştigătorul urmând să fie anunţat pe 8 Februarie.
 
 
Din motive lesne de înţeles, legate de transportul premiului, concursul este dedicat doar celor care locuiesc în Bucureşti sau care au drum în Capitală pe 11 şi 12 Februarie, atunci când Petru îi aşteaptă pentru a se cunoaşte şi a le înmâna desertul pregătit special pentru ei.
 
“Nu este primul concurs pe care îl fac pe Facebook şi chiar a început să îmi placă. De Crăciun, am premiat cele mai frumoase ornamente cu câteva decoraţiuni pentru masa de Sărbătoare, aşa că acum am zis că e timpul să le fac din nou o surpriză prietenilor mei de pe internet. De data asta recunosc că am emoţii, pentru că nu am mai făcut până acum un asemenea desert. Sunt sigur, însă, că va ieşi delicios, pentru că îl voi pregăti cu toată dragostea mea şi abia aştept să îl cunosc pe cel sau pe cea care se va bucura de el de Ziua Îndrăgostiţilor”, ne-a declarat Petru, cu zâmbetul pe buze.