Se pregăteşte o nouă nuntă sângeroasă în Game of Thrones? (Video)

Apropo.ro / 05.11.2014, 10:40
Se pregăteşte o nouă nuntă sângeroasă în Game of Thrones? (Video)
Săptămâna trecută au fost date publicitaţii fotografii făcute pe ascuns din timpul filmarilor din Spania pentru sesonul 5 la Game of Thrones. Astazi, avem parte şi de un mic video care ne sugerează o nouă nuntă sângeroasă. A cui? Atentie! Articolul contine si elemente care vă pot strica surpriza vizionării.

Fotografiile de săptâmana trecută lăsau să se înteleaga că Tyrion Lannister este unul din invitaţii la nunta lui Daeneryis Targaryen cu Hizdahr zo Loraq.  Aceasta nuntă figurează si în volumul “Dansul Dragonilor”, dar fără prezenţa lui Tyrion.  Ce ne spune acest lucru? Că scenariştii se îndepartează de traseul descris în carţile lui George R.R. Martin, lucru care ar putea să aducă si mai multe suprize în sezonul 5. O altă apriţie la nuntă este cea a lui Drogon, cel mai mare dintre cei trei dragoni, care pare să lase dezastru în urma lui, mai ales că îşi pune la bătaie flăcările tocmai cu oamenii din armata lui Dany.


Original Video – More videos at TinyPic

Cunoaştem numele actorilor care au semnat pentru cele sapte sezoane din Game of Thrones. Întrebarea e care dintre personaje va părăsi sezonul 5?

Andreea Cătană