Seară românească şi multe surprize în prima gală live „X Factor”

Apropo.ro / 05.12.2014, 13:01
Seară românească şi multe surprize în prima gală live „X Factor”
Mulţi au fost, puţini au rămas. Dintre sutele de concurenţi prezenţi la audiţiile cu juriul pentru cel de-al patrulea sezon al super show-ului „X Factor”, doar câţiva dintre aceştia vor avea ocazia să performeze în galele live. Emoţiile cresc cu fiecare clipă, iar tensiunea şi adrenalina atinge cote maxime odată cu pregătirile pentru prima gală, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1.
Începând din această săptămână, cei nouă finalişti aleşi de către juraţi la finalul bootcampului, dar şi cei trei concurenţi-surpriză, pe care telespectatorii îi vor descoperi chiar în această seară, vor intra într-o luptă dură, la finalul căreia doar unul dintre ei va pleca acasă cu marele trofeu şi, bineînţeles, cu premiul în valoare de 100.000 de euro. Şi în acest an, pentru a le susţine performanţa şi pentru a le oferi un cadru deosebit, în care să se simtă deja învingători, a fost construit un decor de excepţie demn de un adevărat spectacol, aşa cum vor fi toate cele patru gale live ale super show-ului. 
 
În această seară, Monica Sannino, Adina Răducan, Cristian Goaie, Nicoleta Nucă, Alexandra Crişan, Alex Florea, Trupa 69, Trupa Contrast, R-Twins, dar şi cei trei concurenţi-surpriză, pe care juraţii îi vor anunţa chiar în această seară, duc spectacolul la un alt nivel, în prima gală live a show-ului „X Factor”, dedicată în întregime muzicii româneşti. Printre surprizele pe care echipa le-a pregătit telespectatorilor se numără un super recital Ştefan Bănică, dar şi câteva momente muzicale inedite, pe care nimeni nu s-ar fi aşteptat vreodată să le descopere. 
 
 
 
Foto: Antena 1
 
 
Rock-starul Bănică va interpreta în această seară melodia colegei sale de juriu, „Pe aripi de vânt”, diva Delia îi va surprinde pe telespectatori cu piesa „Hello”, a showmanului Brenciu, în vreme ce acesta va face spectacol pe acordurile piesei „Toată lumea dansează”, a lui Ştefan Bănică. Tot în această seară, juraţii vor putea fi descoperiţi într-o altă ipostază inedită, întrecându-se într-o cursă nebună, la bordul unor bolizi de lux, cu sute de cai putere. Cum vor evolua finaliştii, cine va rămâne în concurs şi cine îşi va lua > de la marele premiu, telespectatorii vor descoperi urmărind prima gală live „X Factor”, în această seară, de la 20:30, la Antena 1.