Secretele unei scene de sex perfecte. Detalii picante din dormitor – FOTO

De: Cătălina Matei / 03.01.2017, 11:16
Secretele unei scene de sex perfecte. Detalii picante din dormitor – FOTO
Majoritatea actorilor recunosc că, pe platoul de filmare, scenele de dragoste sunt ciudate, plictisitoare şi la fel de sexy ca o pereche de chiloţi de bumbac cu picioruş. Nu e de mirare că aceştia apelează la diverse trucuri pentru a fi convingători pentru telespectatori şi, în acelaşi timp, pentru a depăşi coşmarul de a sta goi în faţă unei întregi echipe, simulând un act sexual plin de pasiune.

Angelina Jolie – Fă-o cu un prieten

Actriţa, care are parte aproape în fiecare film de o scenă fierbinte, a ajuns la concluzia că cele mai bune rezultate le obţine cu prietenii. Secvenţele ei favorite sînt cele din „Taking Lives”, unde se iubeşte frenetic cu vechiul ei amic, Ethan Hawke. „A fost amuzant pentru că ne cunoaştem atît de bine. Prima oară cînd m-a lipit de perete, am izbucnit amîndoi în rîs. Cu un prieten e mult mai confortabil”.

Charlize Theron – Râzi până îţi cad dinţii

În „Monster”, Charlize are o relaţie amoroasă cu Christina Ricci: „Mi-ar plăcea să revăd scenele care au căzut la montaj pentru că eu şi Christina rîdeam prea tare. L-am înnebunit pe tipul de la sunet cu chicotelile noastre. A fost pentru prima oară cînd am sărutat o femeie în film şi totul a fost OK, exceptînd faptul că implanturile dentare pe care trebuia să le port îmi tot cădeau. În orice caz, am rîs de n-am mai putut la acele scene”.

Kate Winslet – pretinde că e DiCaprio
Se pare că pe englezoaică au marcat-o profund clipele de pasiune alături de starul din „Titanic”, aşa că, de cîte ori are nevoie de „inspiraţie” pentru o scenă erotică, îşi aduce aminte, cu plăcere, am putea spune, de giugiuleala cu DiCaprio. Aşa s-a întîmplat la filmările dramei „Iris”, unde Kate trebuia să facă dragoste cu un bărbat, dar producătorii nu i-au găsit un partener care să-i fie pe plac. „Nu puteam să-i văd faţa, aşa că oricum nu conta cum arată. Am închis ochii şi mi-am imaginat că sînt din nou cu Leo”.

Naomi Watts – Maşina de tras pârţuri

Delicata actriţă a inventat metoda perfectă de a sparge gheaţa în timpul scenelor erotice. Mark Ruffalo, partenerul ei din „We Don’t Live Here Anymore”, îi dezvăluie secretul: „Ne sprijineam de un copac, complet dezbrăcaţi, încercînd să simulăm că facem sex în faţa camerelor şi a echipei. Aşa că Naomi, că să detensioneze atmosfera, s-a pus pe tras pîrţuri. Imaginaţi-vă, eram gata să mă lansez într-un sărut romantic, cînd am auzit: prrt, prrt, prrt… Efectul a fost instant”.


Salma Hayek – Nu-ţi duce familia la cinematograf
Pentru Salma, scena de dragoste din „Desperado” a fost un coşmar, căci se gîndea încontinuu la ce va spune familia ei cînd o va vedea goală. „Am fost pe punctul de a fi concediată. Plîngeam necontrolat şi ăsta e motivul pentru care scena e compusă din mai multe părţi. Cred că am întrerupt filmarea de sute de ori. Mă gîndeam tot timpul la tatăl şi la fratele meu”.


Johnny Depp – Muzica e cel mai bun afrodisiac
Depp e renumit pentru ciudăţeniile lui pe platoul de filmare, inclusiv pentru faptul că ascultă melodii care se potrivesc personajului său şi situaţiei descrise în scenariu. Nu renunţă la muzică nici cînd e vorba de scene mai intime. Partenera lui din „From Hell”, Sophia Myles, povesteşte: „Am stat în pat cu el aproape trei ore… şi abia făcusem cunoştinţă. A fost sensibil, atent şi absolut fermecător, dar asculta non-stop muzică. Are un angajat care numai asta face: alege piese cu mesaj pentru el”.


Hugh Grant – Savurează fiecare clipă
Englezul a fost destul de norocos să ajungă în pat cu unele dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood, printre care Julia Roberts, Sandra Bullock şi Renee Zellweger. Hugh recunoaşte candid că îi plac la nebunie scenele de sex, care îl excită de-adevăratelea. „Răspunsul clasic e: «O, nu e sexy să te giugiuleşti cu o femeie frumoasă pentru că sînt atîţia tehnicieni în jur». Adevărul e că, pentru mine, scenele de dragoste sînt extrem de eficiente”.


Josh Hartnett – Alege partenera potrivită

„Astfel de scene sînt întotdeauna jenante pentru ambele părţi. Cea mai mare problemă e următoarea: dacă te exciţi, femeia se supără pe tine, dacă nu te exciţi, femeia se supăra pe tine! Dar eu am avut norocul să lucrez cu tipe de gaşcă cărora, pur şi simplu, nu le păsa”.

Jason Biggs – Fără tuleie!
Acum, că Hollywood-ul nu mai are probleme în a face filme cu gay, tot mai mulţi actori trebuie să fie pregătiţi să „o facă” cu cineva de acelaşi sex. Jason Biggs se gîndeşte şi acum cu greaţă la scena sărutului cu Seann Williams Scott în comedia „American Pie: The Wedding”: „A fost cu totul altceva decît sărutul cu o fată. Avea o groază de fire de păr pe buza superioară, care mă înţepau. Iar cea mai nasoală parte: a trebuit să tragem vreo 30 de duble. Pe viitor, o să mă asigur că tipii cu care trebuie să mă sărut sînt proaspăt bărbieriţi”.