#Selfie, succes răsunător în toată România

De: Mioara Tronaru / 23.06.2014, 14:00
#Selfie, succes răsunător în toată România
Primit cu căldură de publicul din toată ţara, #Selfie bate record după record. Aflat în a 7-a săptămână în cinematografele din România, comedia tinerei generaţii a atins cifra de 76.617 admisii şi 1.093.183 de lei încasări.

„Am făcut acest film gândindu-mă la public şi la dorinţa lui de a se bucura de comedie românească. Numărul mare de spectatori şi reacţiile pozitive pe care le-am primit din partea lor este cel mai important feedback. De obicei, dupa primele 2-3 săptămâni numărul de spectatori scade vertiginos iar filmele româneşti dispar din cinematografe. Faptul că #Selfie a avut o evoluţie constantă, nu poate decât să mă bucure. Am avut surprize plăcute în oraşe mici, precum Odobeşti, Oneşti, Focşani sau Slobozia, dovadă a faptului că în România avem nevoie de cinematografe”, spune regizoarea Cristina Iacob.

Săptămâna aceasta, #Selfie va fi prezentat la Sibiu, în cadrul TIFF Sibiu, cu două proiecţii speciale: joi, 26 iunie, de la ora 22,00, în Parcul Sub Arini, în prezenţa echipei şi sâmbătă, 28 iunie, de la ora 20,00, la Teatrul Gong.

Deasemenea, începând cu 19 iunie, filmul rulează şi în Republica Moldova, la cinematograful Odeon din Chişinău.

În România, „#Selfie” îşi continuă ascensiunea în cinematografe. Momentan, filmul rulează în următoarele cinematografe: Bucureşti: Grand Cinema&More, Hollywood Multiplex, Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza; Ploieşti – Cinema City, Arad – Cinema City Galleria, Brăila – Cinema City, Vaslui – EuroCinema Silver Mall, Botoşani – Cinema Unirea, Oneşti – Cinema Capitol, Odobeşti – Casa de Cultură „Constantin C. Giurescu” şi Slobozia – Cinema Galax. Ca urmare a succesului înregistrat la TIFF, începând din 27 iunie, filmul va rula din nou la Cluj, la Cinema Florin Piersic.

Filmul va fi proiectat marţi, 23 iunie, la Iaşi, în cardul Caravanei Metropolis – Cinema în aer liber, de la ora 21,30, la Palas Mall.

Cea mai bună lansare românească a anului, primul lungmetraj al regizoarei Cristina Iacob şi-a convins publicul cu o poveste bine ancorată în realitate şi susţinută de personaje inspirate din generaţia actuală de adolescenţi.

„#Selfie” este povestea a trei proaspăt absolvente de liceu, care, în loc să stea acasă să înveţe pentru bacalaureat, decid să plece la mare şi să îşi termine adolescenţa în stil rebel. Yasmine, Roxi şi Ana sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele două zile dinainte de examenul maturităţii, iar asta înseamnă să încalce orice regulă şi să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecinţe. Vor libertate, adrenalină şi dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi agaţă la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina.

#Selfie este o producţie MediaPro Pictures&Zazu Film şi este distribuită în cinematografe de Zazu Film.