Semedo nu face diferenta intre Steaua si Real Madrid

Apropo.ro / 05.09.2008, 11:13
Semedo nu face diferenta intre Steaua si Real Madrid
Atacantul a declarat ca transferul la gruparea din Ghencea este pentru el la fel de important ca unul la Real Madrid.

Antonio Semedo a efectuat primul antrenament la Steaua si a declarat ca transferul la gruparea din Ghencea este pentru el la fel de important ca unul la Real Madrid.

Atacantul portughez a mai spus ca este fericit deoarece s-a transferat la cea mai buna echipa din Romania si vrea sa reuseasca la noul club mult mai multe decat a realizat la CFR Cluj.

"A fost la fel ca si cum as fi ajuns la Real Madrid. Toata lumea stie ca Steaua este cea mai buna echipa din tara. Consider ca cei de aici au apreciat munca mea din Romania, motiv pentru care ma aflu acum in Ghencea. Sunt foarte multumit de acest transfer. Trebuie sa muncesc si mai mult decat am facut la clubul anterior. A fost foarte frumos modul cum am fost primit (n.r. – de suporteri). Cred ca munca mea de la CFR Cluj i-a multumit si sper ca aici, la cea mai mare echipa din Romania, sa reusesc mai mult decat am realizat pana acum", a spus Semedo pentru site-ul oficial al clubului din Ghencea.

 

Citeste si:

Violetul de Banat aduce depunctare si revolta (VIDEO)

Violetul de Banat aduce depunctare si revolta (VIDEO)

Peste 2500 de suporteri ai echipei FC Timisoara au blocat intrarea in oras dinspre Lugoj, iar pentru a-i imprastia jandarmii au folosit gaze lacrimogene. Au urmat …

Giginho a facut show in fata ziaristilor (VIDEO)

Giginho a facut show in fata ziaristilor (VIDEO)

Gigi Becali a facut show la conferinta de presa unde a declarat ca nu l-a facut hot pe Prunea si ca nu-l intereseaza investigatiile DNA-ului. "Nu am spus niciodata …

FC Timisoara risca sa ajunga din Cupa UEFA direct in Liga a II-a

FC Timisoara risca sa ajunga din Cupa UEFA direct in Liga a II-a

Echipa de pe Bega este la un pas de retrogradare dupa ce italianul Zambon a castigat in instanta dreptul asupra culorilor si palmaresului clubului din Banat…

UPDATE: Sandu asculta de FIFA si depuncteaza Timisoara

UPDATE: Sandu asculta de FIFA si depuncteaza Timisoara

FRF a pus in aplicare decizia FIFA si a depunctat FC Timisoara, iar in termen de 10 zile clubul banatean ar putea ajunge din Cupa UEFA in Liga a II-a.

Jocul zilei

Clipul zilei

Ultimate Defence 2 Car wash
Un joc de strategie de tip tower defence Cuvinte cheie: sexy femeie fata car wash spalatorie masina
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza