Şerban Huidu a revenit pe micul ecran!

De: Cătălina Matei / 18.09.2014, 10:05
Şerban Huidu a revenit pe micul ecran!
După plecarea lui Mihai Găinuşă şi a lui Codruţ Kegheş din echipa emisiunii “Cronica Cârcotaşilor”, noul sezon a debutat aseară cu noii amfitrioni. Fosta “bebeluşă” Ioana Petric şi Alex Bogdan, unul dintre actorii de la “Mondenii”, au fost prezentaţi la începutul emisiunii chiar de Şerban Huidu, cel care a decis să se retragă din viaţa publică în urma accidentului în care a fost implicat în urmă cu aproape trei ani.

Şerban Huidu, producătorul emisiunii “Cronica Cârcotaşilor”,  i-a prezentat pe noii Cârcotaşi, alături de Cristian Hrubaru, în prima ediţie a noului sezon care a debutat – aseară – la Prima TV.

După 14 ani de la lansare, emisiunea nu va mai fi prezentată de Mihai Găinuşă, iar din echipă vor lipsi şi Codruţ Kegheş, Octavian Păscuţ şi Oana Ioniţă.

Deşi Şerban declarase la scurt timp după producerea accidentului, în urma căruia au murit trei oameni, că se va retrage din viaţa publică, Cârcotaşul a apărut, pentru scurt timp, în prima ediţie a emisiunii de la Prima TV, doar pentru a-i prezenta pe noii amfitrioni ai „Cronicuţei”.