Serenay Sarikaya din serialul “Yaman” îşi menţine frumuseţea cu reţete preluate de la mama sa

Apropo.ro / 08.01.2015, 13:59
Serenay Sarikaya din serialul “Yaman” îşi menţine frumuseţea cu reţete preluate de la mama sa
Câştigătoare a titlului “Miss Turkey Universe” ediţia 2010, Serenay Sarikaya, interpreta personajului Mira din serialul “Yaman”, difuzat la Kanal D, este o adeptă a frumuseţii naturale.
Pentru că filmările la serial îi ocupa cea mai mare parte zilei, Serenay merge rar la saloanele de cosmetică. Ea însăşi spune că foloseşte, acasă, reţete care au fost probate, în timp, de mama sa, Umran Sarikaya. 
 
Între cele două, mama şi fiica, există o legătură strânsă, lucru vizibil şi în fotografiile care le înfăţişează împreună, la o sesiune de shopping, în vara, la un centru comercial din Istanbul. De altfel, mama vedetei, care are picioare tonifiate şi o siluetă care le-ar face invidioase pe tinerele de 25 de ani, şi-a atras o mulţime de complimente: “Arată chiar mai bine decât fiica ei”, au comentat câţiva forumisti, după apariţia fotografiilor cu ea şi Serenay, pe un site din Turcia. 
 
 
Foto: Kanal D 
 
Serenay Sarikaya îşi începe ziua cu două pahare mari de apă băute pe stomacul gol şi o mască de argila aplicată pe faţă. Ea spune că această reţetă este preluată de la mama sa, care i-a probat, în ani, eficienţa. 
 
Pe Serenay Sarikaya o puteţi vedea în rolul Mira din serialul “Yaman”, difuzat în fiecare joi şi vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.