Seria Jane Doe la Film Café

De: Mioara Tronaru / 03.06.2013, 17:15
Seria Jane Doe la Film Café
Jane Doe dezleagă mistere la Film Café.

JANE DOE: ACT DE ILUZIONISM

În 4 iunie, de la ora 21:00

Fosta spioană Kathy îşi încheie cei 18 ani de pensie când ofiţerul NSA Frank Darnell (Joe Penny) îi solicită ajutorul. Acesta speră că va putea localiza fişierul dispărut cu toate secretele apărării americane, furat dintr-un avion în timpul zborului, împreună cu geniul tehnic care l-a creat. Respectând principiul „eliminării imposibilului”,  Kathy cu numele de cod Jane Doe, încearcă să găsească o metodă logică prin care fişierul putea fi furat, o sarcină dificilă din cauza amintirilor vagi ale martorilor. În timp ce se implică tot mai mult în caz, Kathy însăşi este pusă în pericol, alături de familia sa.

 

JANE DOE: BA E, BA NU E

În 11 iunie, de la ora 21:00

Când Declaraţia de Independenţă este furată în timpul unei expoziţii la o bancă din Los Angeles, ofiţerul NSA Frank Darnell (Joe Penny) o cheamă pe Kathy, cu numele de cod „Jane Doe”, sperând că va afla cine e făptaşul. Situaţia este una tipică de „camera închisă”, pe care Kathy reuşeşte s-o descifreze rapid, însă uciderea suspectului principal şi răpirea soţiei suspectului complică lucrurile. Încercând să desluşească situaţia, Kathy trebuie să-l rabde şi pe soţul ei nervos Jack (William R. Moses) când acesta trebuie să se adapteze la acelaşi loc de muncă cu fosta prietenă, iar ea este nevoită să se lupte cu gelozia grupului NRA şi ofiţerul de caz, Helen Morrison (Tamlyn Tomita).

 

JANE DOE: FAŢA GREŞITĂ

În 18 iunie, de la ora 21:00

Kathy este chemată de şeful ei de la NSA, Frank Darnell (Joe Penny), să rezolve misterul răpirii lui Caroline Raphaelson (Roxanna Zal), soţia procurorului militant Phil Raphaelson (John Rubinstein). Nimeni nu a fost văzut intrând sau ieşind din camera din centrul de sănătate de unde Caroline, urmând să fie supusă unei operaţii estetice, a fost răpită. Însă drept preţ al eliberării, se solicită ca soţul lui Caroline să dispună de punerea în libertate a lui Ray Jackson (Michael Bailey Smith), directorul dubios al unei firme de construcţii, reţinut pentru spălare de bani. Ancheta lui Kathy devine mai complicată când Jackson insistă că este inocent şi dezaprobă complet răpirea. 

 

JANE DOE: PÂNĂ CE MOARTEA NE VA DESPĂRŢI

În 25 iunie, de la ora 21:00

De această dată, traficantul de arme notoriu Armand Nostrum (Tom Castranova), închis pe viaţă, moare aparent de infarct chiar înainte să-i poată trăda pe ceilalţi implicaţi în operaţiunea sa. Kathy, cu numele de cod „Jane Doe”, se implică în caz atunci când trupul lui Nostrum dispare din spitalul închisorii în pofida celor mai stricte măsuri de securitate. Încercând să afle ce s-a întâmplat, se descoperă posibilitatea ca Nostrum să nu fi murit. Lui Kathy i se permite în sfârşit să-i mărturisească soţului ei, Jack (William R. Moses), despre activităţile sale secrete.