Seriale noi în februarie la Megamax

De: Mioara Tronaru / 29.01.2014, 08:00
Seriale noi în februarie la Megamax
Megamax aduce în luna februarie pe micile ecrane, pentru cei mici şi nu numai, seriale noi, captivante, interesante şi educative. Pe lângă acestea, în reluare, sunt serialele care au avut un mare ecou în rândul celor pasionaţi de desenele animate.

Lego: Legends of Chima – din 01 februarie

Chima, regatul edenic de odinioară, s-a transformat în câmpul de bătălie al celor opt triburi de animale. Prietenii cei mai buni, Laval şi Cruger, au devenit duşmani în urma unui accident înţeles greşit. Chi, care păstrează echilibrul împărăţiei, este păzit de lei. Însă echilibrul se pierde când tânărul rege al crocodililor, Cruger, şi sora lui malefică, Crewler, cu ajutorul aliaţilor lor acaparează mare parte din resursele naturale. Laval, tânărul leu face tot posibilul ca să se împace cu Cruger şi să restaureze echilibrul din Chima.

 

Huntik – din 02 februarie

Huntik este un serial de aventuri şi acţiune, în care nişte Căutători călătoresc prin lume în căutarea unor amulete antice, cu care îi pot invoca pe Titani. Cu mult înainte de epoca noastra, omenirea lupta împotriva unei puteri malefice inimaginabile. Întunericul putea fi înfrânt doar de Căutători, iar oamenii i-au chemat în ajutor pe Titani, nişte fiinţe legendare pe care le-au invocat ca să le îndeplinească orice poruncă. Primii Căutători se luptau în acest fel împotriva puterilor rele ale lumii întunecate şi împotriva propriilor fiinţe. Au trecut secole, până ce în final Titanii au dispărut. Unii dintre ei au fost înmormântaţi după bătălii istovitoare, iar alţii au fost daţi uitării. Fiinţele magice şi puternice stau ascunse în cele mai îndepărtate puncte ale lumii, aşteptând cu nerăbdare să fie trezite la viaţă de un nou grup de Căutători îndrăzneţi.

 

Surferii – din 03 februarie

Şase adolescenţi, Reef, Lo, Fin, Emma, Broseph şi Johnny pleacă la Sunset Beach, unde urmează să-şi petreacă cea mai grozavă vacanţă din viaţa lor.