Serialul „Doi bărbaţi şi jumătate”, final neaşteptat şi controversat!

De: Cătălina Matei / 21.07.2014, 10:09
Serialul
Serialul "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two And A Half Men" spre îndreaptă spre un final controversat - o căsătorie gay.

Chuck Lorre, creatorul acestui serial de comedie, difuzat de postul american CBS, s-a gândit la un final glorios pentru “Doi bărbaţi şi jumătate”, organizând o căsătorie între Walden şi Alan, personajele masculine principale din acest show TV, potrivit contactmusic.com.

Astfel, Walden se va căsători cu Alan pentru a putea să adopte un copil. îi vine personajului Walden din cauza problemelor din viaţa lui intimă. Întrucât îşi doreşte o viaţă personală mai bogată şi vrea să devină tată, Walden decide să adopte un copil. „Totuşi, el descoperă destul de repede că este foarte dificil să adopţi un copil în calitate de bărbat heterosexual şi celibatar”, a explicat Chuck Lorre. Aflând acest lucru, Walden, un antreprenor miliardar, îl va cere în căsătorie pe Alan şi se va căsători cu acesta, deşi Alan este la rândul lui tot heterosexual. „Veţi vedea doi bărbaţi care nu sunt gay, dar care vor creşte împreună un copil, cu multă dragoste şi atenţie”, a dezvăluit Chuck Lorre pentru The Hollywood Reporter, la o conferinţă organizată de Television Critics Association.

„Show-ul nostru a creat întotdeauna controverse. Întotdeauna am avut astfel de lucruri în serial. Nu dorim să insultăm pe nimeni şi nici să diminuăm valoarea anumitor chestiuni şi principii. Intenţia noastră este de a stârni hohote de râs. Acesta este scopul nostru. Hohote de râs şi, dacă între ele există şi scene care îţi fac inima să bată mai repede, atunci ar fi chiar frumos”, a mai afirmat Chuck Lorre, creatorul serialului „Doi bărbaţi şi jumătate”.