Serialul fenomen „Dinastia Tudorilor” revine din 13 octombrie cu un nou sezon la Pro Cinema

Apropo.ro / 09.10.2014, 07:00
Serialul fenomen
Câştigător a patru premii Emmy şi nominalizat de trei ori la premiul Globul de Aur, „Dinastia Tudorilor” rescrie istoria şi propune un Henry al VIII-lea seducător. Jonathan Rhys-Meyers, actorul care interpretează rolul regelui, a fost de două ori nominalizat la premiul Globul de Aur, categoria cel mai bun actor dintr-un serial. Serialul va putea fi urmărit începând cu 13 octombrie, la Pro Cinema, de luni până joi, sâmbăta şi duminică, la miezul nopţii.
„Dinastia Tudorilor” a devenit unul dintre serialele cu cel mai mare succes şi şi-a câştigat fani în toate colţurile lumii. La acest succes a contribuit nu numai scenariul, ci şi distribuţia: Jonathan Rhys-Meyers, Natalie Dormer, în rolul Annei Boleyn, Jeremy Northham, Sam Neill, Gabrielle Anwar.
 
 
Foto: Mirror.co.uk
 
Chiar de la începutul celor 40 de ani de domnie, regele Henry al VIII-lea s-a impus ca un monarh tiranic, ale cărui ambiţii personale treceau de multe ori înaintea intereselor statului. Obsesia lui Henry de a avea un mostenitor şi neputinţa lui Katherine de Aragon, soţia sa, de a-I oferi unul aruncă un bluestem asupra imperiului, lezează autoritatea regelui şi prilejuieşte ascensiunea Annei Boleyn, al cărei unic vis este acela de a deveni noua regină.
 
În ciuda atmosferei tulburi de la curte şi a ambiţiilor celorlalţi monarhi de pe continent, Henry nu se va da în lături de la nimic – nici de la exil, nici de la crimă – pentru a-I elimina pe cei care-I stau în cale şi a obţine ceea ce şi-a propus.
 
 
 
 
„Mai inteligent decât toţi ceilalţi, mai ambiţios decât toţi ceilalţi, cu o energie copleşitoare. Cel mai periculos om de la Curte”, este descrierea lui Henry al VIII-lea în viziunea lui Jonathan Rhys-Meyers, personaj pe care îl interpretează în „Dinastia Tudorilor”.