Serialul “Gossip Girl” revine!

De: Cătălina Matei / 21.12.2016, 13:18
Serialul “Gossip Girl” revine!
Din 2 ianuarie, Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick şi Sebastian Stan, actorul român care a cucerit Hollywood-ul şi o lume întreagă, aduc strălucirea New York-ului pe Happy Channel!

 Dacă i-ai văzut şi ţi-ar plăcea să îî revezi, sau nu i-ai văzut şi ţi-ar plăcea să îi cunoşti şi să îi descoperi, vino luni, 2 ianuarie, de la 22:00, să te întâlneşti cu personajele carismatice din Gossip Girl”, pe Happy Channel! 2017 debutează într-o atmosferă fermecătoare pentru telespectatorii happy! Din 2 ianuarie, de luni până vineri, de la 22:00 la 00:00, Gossip Girl”, serialul american care a fascinat milioane de tineri şi adulţi din lumea întreagă, va fi difuzat integral pe Happy Channel!

Gossip Girl, un serial bazat pe volumele cărţilor cu acelaşi nume, scrise de Cecily von Ziegesar, surprinde viaţa perfectă sau aparent perfectă a unor adolescenţi frumoşi şi bogaţi din Upper East Side, New York. Serialul introduce telespectatorii în lumea unor tineri ce provin din familiii din înalta societate newyorkeză. Ei întâmpină probleme caracteristice vârstei, ce le complică existenţa, încearcă să facă faţă relaţiilor amoroase, mereu dramatice şi totodată trebuie să ia cea mai bună decizie în ceea ce priveşte alegerea universităţilor unde vor studia.

Evenimentele din luxosul Upper East Side al Manhattan-ului din oraşul New York sunt povestite pe un blog de „Gossip Girl” de un personaj omniprezent, vocea fiind a actriţei Kristen Bell. Serialul începe cu reîntoarcerea Serenei van der Woodsen (Blake Lively) din misterioasa şedere la o şcoală din Connecticut. Blair Waldorf (Leighton Meester), pe care autoarea o descrie ca fiind regina dintr-un joc de şah, este vechea prietenă şi rivala ocazională a Serenei, dar şi Regina Albină (Queen Bee) a scenei sociale din Liceul Constance Billard.

Povestea îi urmăreşte şi pe Chuck Bass (Ed Westwick), băiatul rău din Upper East Side, Nate Archibald (Chace Crawford), prietenul cel mai bun al lui Chuck, aducând şi alte personaje pe scena controversată a Manhattan-ului: Dan Humphrey (Penn Badgley), prietenul lui Nate şi iubitul, apoi fostul iubit al Serenei, Vanessa Abrams (Jessica Szohr), prietena cea mai bună a lui Dan şi sora cea ambiţioasă a lui Dan, Jenny Humphrey (Taylor Momsen). După ce Michael Bloomberg, fostul primar al New York-ului, a vizitat platourile de filmare, acesta a declarat ziua de 26 ianuarie ca fiind ziua oficială „Gossip Girl”, întrucât a apreciat modul în care producătorii au prezentat oraşul New York în serial.

La 10 ani de la lansarea celebrei producţii americane, actorii din distribuţie se pot lăuda cu o carieră artistică impresionantă. Blake Lively a jucat în 2015 în filmul “The Age of Adaline” alături de Harrison Ford, iar în prezent este căsătorită cu Ryan Reynolds, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare de la “Green Lantern”. Un alt actor care s-a remarcat în Gossip Girleste artistul de origine română, Sebastian Stan. După rolul din Gossip Girl, Sebastian Stan a jucat în „Captain America: Civil War”, “Ant-Man”, iar cariera lui se află într-o continuă ascensiune, fiind unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood.

Din 2 ianuarie, de luni până vineri, de la 22:00 la 00:00, telespectatorii se vor întâlni cu personajele fascinante din serialul fenomen Gossip Girl”, ce prezintă stilul de viaţă, experienţele şi problemele pe care le întâmpină tinerii bogaţi din New York.