Serialul „Războiul depozitelor” se întoarce pe History cu al şaptelea sezon

Apropo.ro / 15.03.2015, 11:00
Serialul „Războiul depozitelor” se întoarce pe History cu al şaptelea sezon
Popularul serial „Războiul depozitelor” se întoarce pe History, canalul factual numărul 1 din România, cu o nouă serie. Cel de-al şaptelea sezon va avea premiera pe 17 martie şi episoadele vor fi difuzate în fiecare marţi, de la ora 21.00.
Nou sezon vine cu licitaţii şi mai incitante, cu întoarcerea şocantă a lui Dave Hester, zis şi „Mogulul” şi cu descoperirea lui Jarrod şi Brandi că pot câştiga bani frumoşi din obiecte mici şi aparent neinteresante. „Războiul Depozitelor” este un tip special de vânătoare de comori în care, dacă licitatorii au noroc, se pot îmbogăţi. Licitează atât tineri de 20 de ani dornici de aventură, cât şi echipe formate din soţ şi soţie care urmăresc să facă mulţi bani rapid. În ciuda diferenţelor, toţi participanţii au ceva în comun: sunt hotărâţi să facă orice este necesar pentru a câştiga.
 
Foto: History
 
Peste tot în SUA există depozite pentru care proprietarii au întârziat cu plăţile sau care au fost abandonate sau uitate. Acestea sunt depozitele de care sunt interesaţi licitatorii din „Războiul Depozitelor”. Orice se poate întâmpla în timp ce licitatorii aruncă o privire înăuntru pentru a evalua dacă depozitul ascunde comori sau nu şi decid dacă şi cât ar fi dispuşi să plătească pentru a-l obţine. În fiecare episod, licitatorii se îndreaptă spre astfel de depozite şi aşteaptă cu nerăbdare să li se dezvăluie ce se află în spatele uşilor.
 
După ce licitaţia se încheie, serialul îi urmăreşte pe cumpărătorii care descoperă ce au achiziţionat. Astfel, ei pot găsi fie o avere, fie doar lucruri bune de aruncat la gunoi.