Serie nouă la E! Cine face parte din Model Squad?

De: Cristiana Trifu / 07.02.2018, 15:48
Serie nouă la E! Cine face parte din Model Squad?
Televiziunea E! anunţă lansarea noii serii-documentar Model Squad, a cărei avanpremieră poate fi urmărită la E! duminică, 18 februarie, de la ora 23:00.

Seria – care va fi difuzată în a doua jumătate a anului 2018 – are 8 episoade a câte o oră şi le prezintă pe unele dintre cele mai cunoscute şi mai căutate supermodele din industria modei, printre care: Daniela Braga, Olivia Culpo, Hannah Ferguson, Ping Hue, Nadine Leopold, Caroline Lowe, Ashley Moore, Shanina Shaik şi Devon Windsor. Acestea au apărut în paginile revistelor Vogue şi Sports Illustrated, în campanii pentru brandurile Balmain şi Givenchy şi au participat la celebrul show al casei Victoria’s Secret. Dar aceste tinere nu au ajuns aici fără multă muncă, pasiune şi perseverenţă.
Produsă de Trooper Entertainment (în colaborare cu Lionsgate) şi co-produsă de IMG, noua serie aruncă o privire în culisele vieţii acestora din New York şi urmăreşte suişurile şi coborâşurile din această lume complicată.
„Femeile din Model Squad au obţinut un succes incredibil la o vârstă fragedă. Această emisiune oferă telespectatorilor o privire exclusivă în culisele lumii modelelor de top, aflate într-o competiţie permanentă, dar care se şi sprijină reciproc de-a lungul provocărilor din lumea modei de calibru, unde presiunea atinge cote maxime”, a declarat Amy Introcaso-Davis (Executive Vice President of Development and Production, E!.).
„Suntem încântaţi de extinderea parteneriatului nostru cu E!. Producătorul executiv al show-ului Model Squad este Dave Caplan, iar producţia transmite faptul că Lionsgate caută să dezvolte formate noi alături de cei mai buni specialişti din domeniu, în acest caz – femeile care conduc lumea modei, de pe catwalk”, adaugă Jennifer O’Connell (Lionsgate EVP of Alternative Programming).
„Abia aştept să documentez ambiţia şi forţa acestor tinere aflate pe poziţii de top în industria modei. Această emisiune nu-şi putea găsi o casă mai bună decât postul E!, având în vedere că supermodelele sunt atât de importante în cultura pop”, transmite producătorul executiv Dave Caplan.

Cine face parte din Model Squad:

Daniela Braga
Descoperită în oraşul natal, São Paolo (Brazilia), marea şansă a Danielei a venit odată cu apariţia în campania Givenchy, în 2012, când a fost fotografiată de Mert & Marcus. În 2013, Daniela a atras atenţia firmei Victoria’s Secret şi, de atunci, apare anual în defilarea acesteia. Daniela a lucrat frecvent penntru celebra casă de modă franceză Balmain şi a devenit muza directorului de creaţie de aici, Olivier Rousteing. În plus, Daniela a devenit unul dintre modelele preferat de celebra Carine Roitfield şi apare des în CR Fashion Book. Daniela a apărut pe coperta revistelor V Magazine şi Harper’s Bazaar, dar şi în publicaţii ca ELLE, Glamour, L’Officiel şi ediţia britanică a revistei Vogue.

Olivia Culpo
În timp ce era studentă la Universitatea Boston, Olivia a participat la concursul Miss Rhode Island, pe care l-a câştigat şi apoi a ajuns să fie numită şi Miss USA şi Miss Univers în 2012, devenind astfel prima concurentă din America laureată la doar 15 ani cu cel din urmă titlu. De atunci, Olivia a colaborat cu unele dintre cele mai prestigioase brand-uri din lumea modei (Cartier, Tod’s, Timex şi L’Oreal) şi a apărut pe coperta unor reviste ca Hello!, Fashion UK, Galore şi Seventeen (ediţia din America Latină), printre altele. Olivia are 2,1 milioane de fani pe Instagram, unde publică postări legate de propriile ei pasiuni, modă, frumuseţe şi wellness.

Hannah Ferguson
Originară din San Angelo (Texas), Hannah a impresionat odată cu apariţia în numărul dedicat costumelor de baie, din 2014, al revistei Sports Illustrated. La scurt timp după aceea, a atras atenţia lui Karl Lagerfeld şi a apărut în reclama din 2015 a companiei Chanel la parfumul Bleu de Chanel. De atunci, frumoasa blondă a apărut în editoriale pentru Harper’s Bazaar, CR Fashion Book-ul lui Carine Roitfeld şi LOVE Magazine, dar şi în calendarul publicaţiei, semnat de Hype Williams. Recent, Hannah a apărut într-un editorial marca Mario Testino, în numărul din septembrie 2017 al V Magazine, care scotea în evidenţă puterea feminină.

Ping Hue
Modelul chinezo-american Ping Hue s-a născut pe Strada Bowery, în Manhattan. Prima ei apariţie tip editorial a fost în Vogue China, alături de supermodelele asiatice Liu, Tao, Danni Li şi Du Juan, fotografiate de Dan Jackson. Extrem de silitoare, Ping a păstrat echilibrul între cariera de model şi facultate; a studiat ingineria chimică şi îşi dorea să devină asistentă, dar apoi a absolvit cu o diplomă în finanţe. Pe lângă paginile din Teen Vogue, ELLE, Marie Claire şi 10 Magazine, pe care le are în portofoliu, Ping a prezentat pe catwalk pentru Yohji Yamamoto, Polo Ralph Lauren, Naeem Khan, Vivienne Tam, Marchesa, Zimmerman şi Ports 1961. 

Nadine Leopold
Originară din Austria, frumoasa Nadine Leopold a apărut pe coperta multor numere internaţionale ale revistei Glamour, dar şi Harper’s Bazaar Serbia, Grey Magazine şi The Daily Summer. A mai apărut în editoriale pentru Marie Claire Marea Britanie, Self şi ELLE Bulgaria. Recent, a fost fotografiată pentru două spread-uri editoriale în publicaţia CR Fashion Book, semnată de Carine Roitfeld. Nadine a fost fotografiată de celebrul Gilles Bensimon şi a apărut în campania de toamnă din 2015 a brand-ului Botkier. A urcat pe catwalk în show-ul din 2018 marca Phillip Plein şi apoi în campania primăvară/vară 2018 care a urmat. După ce a apărut în reclame pentru Victoria’s Secret, Nadine a participat la show-ul companiei din Shanghai, în 2017.

Caroline Lowe
Caroline Lowe, cunoscută pentru vibe-ul ei de „fată de treabă”, a apărut în reclame pentru Tommy Hilfiger, American Eagle şi Aeropostale, dar şi Pantene şi Soma Intimates. În plus, are o mini-carieră de actriţă, jucând în Cum să fii singur şi fericit şi War Dogs: tipii cu arme. Caroline a apărut în scurtmetrajul marca Funny or Die, Swimsuit Issue: Climate Change Edition (alături de Hannah Ferguson şi Erin Heatherton). Caroline locuieşte la New York şi face des poze pentru celebrul ei cont de Instagram, care a fost aplaudat de cei de la GQ.com.

Ashley Moore
Ashley Moore e originară din Oceanside (California), dar a trăit prin toată ţara, pentru că părinţii ei lucrează în armată şi s-au mutat des. Înainte de a pleca la facultate, Ashley şi-a implorat mama să o lase să meargă la Los Angeles două săptămâni, pentru a încerca să devină model. La faţa locului, a mers la numeroase castinguri şi a fost respinsă din cauza înălţimii. Dar a fost plăcută de cei de la Nous Model Agency, care au angajat-o. De atunci, Ashley a aprătu pe coperta revistei ARCADIA şi în editoriale pentru GQ, Seventeen, Cosmopolitan şi Nylon, printre altele. A apărut pe catwalk pentru Alice & Olivia, dar şi în filme, seriale şi reclame pentru brandurile Ross, Verizon şi Lexus.

Shanina Shaik
Originară din Melbourne (Australia), Shanina Shaik şi-a început cariera de model la 8 ani şi a avut şansa să apară, în 2013, în show-ul Victoria Secret’s. În plus, a mai apărut pe catwalk pentru Chanel, Tom Ford şi Stella McCartney, printre alţii. A fost fotografiată de David Sims pentru o serie de reclame la cosmetice Sephora şi a apărut în reclame pentru Smashbox şi L’Oreal. Shaik a apărut şi pe coperta unor reviste ca Harper’s Bazaar Singapore, Lurve şi Sunday Life Australia şi în editoriale de modă pentru ediţiile internaţionale din Vogue, W şi Interview.

Devon Windsor
Originară din St. Louis (Missouri), Devon Windsor a fost descoperită de un fotograf local, la o petrecere de bar-mitzvah. A avut şansa să apară, în 2014, în peste 20 de defilări pe catwalk, pentru sezonul de primăvară al unor brand-uri ca Prada şi Christian Dior. În plus, a apărut pe catwalk în show-uri marca Bottega Veneta, Alexander McQueen şi Chanel. Admirată de toată lumea pentru corpul ei atletic, Windsor a apărut în campanii pentru Jean Paul Gaultier, Max Mara Studio, Leonard şi Love Moschino. A fost văzută pe coperta unor reviste ca Vogue Turcia, 10, Oyster şi The Edit (Net a Porter). Craig McDean a fotografiat-o pentru un editoral în revista Interview şi a mai apărut în Vogue Germania, W, Teen Vogue, Pop şi CR Fashion Book.

Pentru a afla mai multe despre emisiune, urmăriţi:
Twitter – @ModelSquad
Instagram – @ModelSquad
Facebook – @ModelSquadone

Model Squad este o producţie marcaa Trooper Entertainment, în colaborare cu Lionsgate.  Co-producător: IMG.  Dave Caplan, Will Staeger şi Gennifer Gardiner sunt producători executivi.