„Şerifi de România” se filmează deja! Ce fac cele 12 vedete în sălbăticie

De: Nicoleta Nicolae / 21.08.2015, 10:00
Onorariile cuprinse între 500 şi 700 € pe zi, dar şi marele premiu de 10.000 €, au atras vedetele la concursul ”Şerifi de România”, care se filmează în munţi, dar şi în Deltă, timp de 36 de zile.

Paula Chirilă (40 de ani), Ionuţ Atodiresei (34 de ani), Natalia Mateuţ (25 de ani), Andrei Duban (43de ani), Andrei Ştefănescu (36 de ani), Andreea Tonciu (29 de ani), Giani Kiriţă (38 de ani), CRBL (37 de ani), Rona Hartner (42 de ani), Vladimir Drăghia (28 de ani) şi Raluca (30 de ani) şi Denisa (27 de ani) au semnat contractul cu Antena 1, iar unii deja regretă.

Surse din Antena 1 au oferit mai multe detalii privind desfăşurarea concursului, în pădure: ”Nu le e deloc uşor, au fost duşi într-o unitate militară reală, dorm sub cerul liber, în corturi improvizate de ei, ori în nişte camere. Fetele au dormitoare separate. E rău, căci e umezeală, uneori plouă, e frig noaptea. În plus, dorm puţin, la ora 6.00 se dă trezirea, trebuie să iasă pe iarbă şi să facă instrucţie cu un cadru militar”.

Vedetele îşi gătesc singure, au la dispoziţie oale şi tigăi, dar mâncarea e cu porţia, nu se aruncă nimic. ”Gătesc cei care se pricep mai bine, adică Rona Hartner şi Giani Kiriţă, el e maestru la friptură. Au o gramadă de probe grele, s-au format deja bisericuţe, unii nu se suportă. Mai trist pentru ei este că telespectatorii nu vor vota, ci se vor elimina, în fiecare săptămână, între ei. Au la ei puţin bagaj, au venit cu valize, dar au fost lăsaţi în unitate doar cu jumătate”, a mai dezvăluit aceeaşi sursă pentru click.ro.