“Serviciul Român de Comedie – Fun Factory” revine la Antena 1

De: Cătălina Matei / 24.09.2014, 13:04
“Serviciul Român de Comedie – Fun Factory” revine la Antena 1
Din această toamnă, “Serviciul Român de Comedie” revine la Antena 1 cu agenda plină de noutăţi. Din 1 octombrie, de la ora 20.30, “Serviciul Român de Comedie – Fun Factory” le aduce telespectatorilor umor de calitate îmbrăcat sub forma unui concurs de talente care mai de care mai hazlii.

“Întreaga emisiune se va împacheta sub forma unui concurs de talente, ceea ce ne dă posibilitatea să ne înscriem în trendul actual de pe piaţa de divertisment TV şi, de asemenea, ne oferă şansa să îl parodiem”, mărturiseşte Toni Grecu.

Foto: Antena 1

Pe scena show-ului de talente şi în faţa unui juriu surpriză, cei de acasă vor putea vedea o pleiadă de personaje care mai de care mai colorate şi mai amuzante, de la Familia Cosmos, la Veronica (Cătălin Neamţu), Păguboşii (Andreea Doinea şi Cosmin Natanticu) sau Roxana traseista (Jojo). Concurenţii îşi vor susţine numerele artistice şi cu poveşti, iar juriul le va acorda culori: verde pentru admis şi roşu pentru respins.

Cea de-a doua parte a show-ului SRC din această toamnă vine cu o altă noutate: serialul emisiunii, “Romeo şi Roxeta”, care îl aduce în distribuţie şi pe Daniel Buzdugan şi care le va oferi telespectatorilor Antena 1 multe motive de râs în hohote şi bună dispoziţie.