“Sex and the City” revine pe ecrane în versiune mini și fără una dintre eroine

De: Ana Obretin / 25.12.2020, 20:47
“Sex and the City” revine pe ecrane în versiune mini și fără una dintre eroine

Serialul cult “Totul despre sex/ Sex and the City”, creat de Darren Star, va reveni pe micile ecrane, sub forma unei miniserii care va fi difuzată pe platforma HBO Max.

Sarah Jessica Parker (Carrie), Kristin Davis (Charlotte) și Cynthia Nixon (Miranda) își vor relua personajele, însă nu și Kim Cattrall (Samantha). Aceasta din urmă a declarat în numeroase rânduri că nu mai vrea să continue acest proiect.

“Poate că ar putea face o Samantha Jones afro-americană sau latino”

Serialul “Sex and the City” a avut șase sezoane, care au fost difuzate de postul TV HBO între anii 1998 și 2004. Ulterior, cele patru staruri ale producției de succes s-au reîntâlnit pe marile ecrane în două rânduri, filmele fiind lansate în 2008, respectiv 2010. Producătorii au dorit să continue seria de producții de cinema, dar s-au lovit de refuzul constant al lui Kim Cattrall. Actrița în vârstă de 64 de ani a confirmat, de altfel, într-un interviu acordat lui Piers Morgan în 2017, că nu se mai înțelegea deloc cu Sarah Jessica Parker și că nu a fost niciodată prietenă cu colegele sale de platou, dar s-a străduit să mențină relații strict profesionale. Aceasta a sugerat în timpul aceluiași interviu ca o altă actriță să preia acest rol. „Poate că ar putea crea o Samantha Jones afro-americană sau latino sau un personaj nou”, a spus starul, potrivit BBC.

CITEȘTE ȘI: „Lord of the Rings”: S-au încheiat filmările la cel mai scump serial din istorie

În septembrie anul trecut, Sarah Jessica Parker, care a fost și producător al francizei “Sex and the City”, a declarat pentru site-ul Entertainment Tonight că este interesată de noi episoade, fără ca acestea să fie parte a unui remake, ci mai degrabă “o revizuire”.

“Aș vrea să văd unde se află personajele (…) Lumea s-a schimbat de la (cel mai recent, n.r.) film, cu noi tehnologii și rețele de socializare online (…) politica sexuală, mișcările #MeToo și Time’s Up (…) Carrie Bradshaw ar fi atât de încântată să-și împărtășească sentimentele și gândurile”, a explicat aceasta.

Sursa: Deadline

Foto: Profimedia

 

 

Tags: