SEX-APPEAL! Creaturile imposibil de sexy din SF-uri – FOTO

De: Cătălina Matei / 01.12.2016, 12:19
SEX-APPEAL! Creaturile imposibil de sexy din SF-uri – FOTO
Chiar şi în filmele ştiinţifico-fantastice, în care ar trebui să vedem forme de viaţă extraterestră total diferite de chipul şi asemănarea noastră, există câte o creatură care are mai mult sex-appeal decât toate muritoarele la un loc.


Iată un top al celor mai atrăgătoare non-pământence din producţiile SF

Cele mai tari scene de SEX intergalactic

 


Neytiri – „Avatar”
Chiar dacă este albastru şi are peste trei metri, personajul lui Zoe Saldana debordează de senzualitate. Regizorul James Cameron mărturiseşte într-un interviu PLAYBOY: „Am zis de la bun început: Trebuie să aibă sâni, chiar dacă nu are nici un sens, pentru că rasa ei, Na’vi, nu e o rasă de mamifere cu placentă. Am gândit costumele având ca punct de plecare taparrabo, un fel de şorţ purtat de mayaşi. În filmul ăsta, acţiunea are loc pe altă planetă, aşa că ar fi fost o tâmpenie dacă eroina s-ar fi fâţâit în nişte tanga minusculi sau într-un bikini de blăniţă ca Raquel Welch în One Million Years B.C”

Mama lui Grendel – „Beowulf”
În acest film, Angelina Jolie este mama malefică a unui monstru, un fel de şopârlă-bestie, la rândul ei. Graţie regizorului Robert Zemeckis şi a tehnicii lui de animaţie pe computer, fanii au putut să o vadă pe actriţă goală. Până şi Jolie s-a arătat destul de şocată de versiunea finală. „Am sunat acasă să spun că filmul de animaţie în care am jucat nu este chiar aşa cum mi-am imaginat”.

Sil – Species
În filmul ei de debut, Natasha Henstridge interpretează un soi de hibrid creat genetic, care evadează din laborator. În fuga ei, aceasta se împerechează cu toţi bărbaţii care îi ies în cale, pentru ca apoi să îi omoare.

Serleena – Men in Black 2
În 2002, Lara Flynn Boyle era pe val, aşa că s-a dovedit perfectă pentru rolul Serleena din comedia SF cu Will Smith şi Tommy Lee Jones. Personajul ei este, de fapt, un monstru kylothian care se deghizează într-un model de lenjerie intimă pentru a-şi duce la bun sfârşit planurile diabolice.

Mystique – X-Men

Personajul interpretat de Rebecca Romijn este un mutat care are puterea de lua forma oricui. În fiecare zi de filmare, pe trupul gol al Rebeccăi erau aplicate 60 de proteze cu adeziv, dar şi o peliculă de vopsea alimentară de culoare albastră.