Sex la iarba verde

Redacția / 19.03.2008, 12:48
Sex la iarba verde
Nu-ti mai place patul de acasa, ti-ai scris fanteziile si le-ai aratat iubitului, acum nu-ti mai ramane decat sa iei atitudine.

Toate lucrurile repetate zilnic: te trezesti dimineata, pleci la serviciu, te intorci de la serviciu, mancati impreuna, o faceti in pozitia misionarului si apoi adormiti, si a doua zi o luati de la capat (poate cu o alta pozitie de sex), nu te conduc decat spre monotonie. De aceea, daca celalalt nu face un pas inainte, preia tu initiativa si explica-i cum stau treburile.

Cand simti ca incepe sa te prinda in mreje monotonia, pasiunea este prima care dispare. Te simti plictisita, si partenerul tau la fel.

Pune in aplicare o mica strategie, nu te costa. Pregateste o masa romantica in una din seri si anunta-l ca vrei sa faceti impreuna un sex nebun, asa cum nu s-a mai intamplat de multa vreme. Trimite prin sms cuvinte care sa-l aprinda inainte sa ajunga acasa. Aminteste-ti ca surprizele sunt mai mereu incitante.

Investeste cativa banuti in jucarii sexuale – gaseste acea jucarie care pipereaza actul sexual. Sa vina in completarea lui.

Cat mai mult la iarba verde – daca timpul iti permite, pune la cale niste iesiri la iarba verde, un picnic sau chiar o minivacanta. Sunt locuri care numai la mancare nu te face sa te gandesti.

Cumpara carti despre sex – cartile de genul "how to" prin foarte bine la public, deoarece sunt explicite, amuzante si vin mereu cu cate ceva nou. Carti cu subiecte ca orgasmul, kamasutra, 101 pozitii de sex, cum sa iti innebunesti iubitul, iti pun la dispozitie o imaginatie bogata pentru varietate.

Lista cu fantezii – scrie-ti dorintele si fanteziile, gandurile cele mai ascunse si apoi arata-le iubitului tau. Vezi ce se intampla.

Schimba putin comportamentul in dormitor – socheaza-ti partenerul putin in timpul partidei de sex si spune-i cateva cuvinte "dirty".

Intrati in roluri – din cand in cand este ispititor sa va imbracati in uniforme, politai, doctor, asistenta, scolarita. Intotdeauna va aduce acel plus in relatie.

Speram ca sunt cateva idei care vor da roade in dormitorul vostru. Iar daca aveti experiente interesante legate de "mici strategii" vrem si noi sa stim.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!