Sexercitii ca sa fii in forma

Redacția / 26.02.2008, 16:34
Sexercitii ca sa fii in forma
Vremea grijilor pentru ca ti-au aparut riduri trebuie sa apuna. Orgasmele si activitatea sexuala trebuie sa fie cea mai buna alternativa.

Vremea grijilor pentru ca ti-au aparut riduri in coltul ochiului sau al gurii trebuie sa apuna. Orgasmele si activitatea sexuala trebuie sa fie cea mai buna alternativa pentru ca tu sa fi in forma. Sanatate si frumusete dintr-un foc.

Endorfinele eliberate in timpul orgasmului stimuleaza celulele imunitare. Este evident faptul ca sexul are beneficiile sale in sanatatea fizica si psihica a noastra. Reduce riscul bolilor de inima, cancerului, de fapt cred ca este vorba de starea de bine, de fericire pe care o simti in interior.

Sexul cu putina energie si imaginatie te poate ajuta sa arati, aproape, ca un atlet. Uitati de jogging, de sala de forta, de fitness si orele de tae-bo si incepeti (reluati) partidele de sex, cu regularitate. Fiecare grupa de muschi va fi pusa la treaba si veti arde nu mai putin de 300 de calorii per ora. Astfel, nivelul productiei de endorfine iti va face un par mai sanatos si o piele mai matasoasa.

In acelasi timp, producerea de extra-estrogeni si testosteron va pastra oasele si muschii in stare sanatoasa, lasandu-te sa te simti tanara si usoara.

Pozitii solicitante pentru ei

Pozitiile ce implica sprijinirea pe maini. Daca iti place ca ea sa stea dedesubt mai schimba pozitia ta din cand in cand, mai pe coate, mai pe maini, alterneaza. Mare grija la picioare sa nu iti amorteasca in vreo pozitie sa ramai blocat. Daca este in pozitia capra, alterneaza in picioare cu, in genunchi. Daca vrei sa o tii in brate lipita de perete este doar alegerea ta (incearca vara cand mai slabesc fetele). Nici prea mult sa nu stai pe spate, nu de alta dar sa nu ti se deformeze fesele tari de sportiv.

Pozitii solicitante pentru ea

Pfff, care nu sunt. Pai in pozitia capra lucrezi pentru brate, picioare, fese, piept dar si spate. Daca stai peste el, ridicatul si lasatul de sezut iti va lucra pulpa superioara de nu o sa iti vina sa crezi. La fel mai poti lucra si daca stai cu spatele la el (el stand la margine sau pe scaun) iar tu esti cu spatele (gambe si picioare cu siguranta intra in alerta). Pentru spate, dupa cum am spus merge pozitia caprei, in picioare, pe burta (o semicapra) sau chiar un semipod (la sala nu lucrai atatea grupe odata). Daca tii mortis ca si muschii gatului sa arate intr-un fel si maxilarul sa fie dezvoltat (niciodata nu stii cand iti trebuie) incearca miscari de dute-vino dar si prin inconjurare, adica sex oral (e mai simplu).

Si stii, ca la sala, daca te apuci de un program si nu te tii, nu prea se cunosc rezultatele. Keep on!