Sexteste in spatiu

Redacția / 03.03.2008, 14:59
Sexteste in spatiu
Astronautii din US si Rusia au testat cum este cu sexul in spatiu si cum ar putea supravietui rasa umana pe orbita.

Astronautii din US si Rusia au testat cum este cu sexul in spatiu prin programe separate despre cum ar putea supravietui rasa umana pe orbita.

Un scriitor de stiinta francez, Pierre Kohler, a publicat "The Final Mission: Mir, The Human Adventure", carte care are subiectul tabu pentru Nasa dar si pentru misiunile de control din Moscova, si anume dezvoltarea relatiilor in cuplu.

"Ideea de sex in spatiu este una cat se poate de serioasa" a mentionat scriitorul. De asemenea, experimentul doreste sa duca mai departe misiunile in care se vor regasi cupluri de casatoriti, chiar pe viitoarea Statie Spatiala Internationala, succesoarea lui Mir. Cercetatorii au nevoie sa cunoasca pana unde se poate merge cu sexul in relatie, intr-un loc fara gravitatie.

 Un proiect cu nume de cod STS-XX are ca tinta explorarea pozitiilor sexuale intr-o atmosfera fara gravitatie. Douazeci de pozitii au fost testate pe un calculator simulator pentru a obtine un maxim de puncte. Doar patru pozitii din cele douazeci s-au dovedit posibile fara "asistenta mecanica". Alte sase pozitii au avut nevoie de un fel de tunel umflat si elastic pentru desfasurarea activitatilor.

Kohler a incheiat: "Una din principalele descoperiri este faptul ca pozitia asa-zis clasica, cea a misionarului, unde gravitatea ne ajuta, in spatiu este imposibil de realizat".

Daca misionarul nu a dat roade, le recomandam astronautilor amatori de senzatii tari pozitia 69 sau pozitia caprei, cu conditia ca cei doi "sa stea nedespartiti".

Daca aveti idei cum am putea da o mana de ajutor astronautilor, nu ezitati sa le impartasiti…sa le imbogatim imaginatia, zic.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!