Sexul de acasa e la liber

Redacția / 21.02.2008, 16:30
Sexul de acasa e la liber
"Nu vreau sa mai aud de sex. Nu vreau sa fac sex total cu sotul meu. Chiar daca sunt casatorita nu inseamna ca trebuie sa ma expun..."

"Nu vreau sa mai aud de sex. Nu vreau sa fac sex total cu sotul meu. Chiar daca sunt casatorita nu inseamna ca trebuie sa ma expun cu tot ce am. Casatoria nu presupune ca femeia sa puna capul in pamant si sa faca tot ce vrea sotul. Nu mai vreau sa stiu de ce este bine sa fac asa si nu asa. Nu vreau sa fiu la moda cu ultimile pozitii sau ultimile tipuri de sex. Cum as putea sa ii fac sex oral cand stiu bine ca are o cu totul alta destinatie. De sex anal nu mai vorbesc, cum poate fi placut cand acolo dau peste tomberonul de gunoi.

Recunosc ca sunt din fire asa cum se spunea ca trebuie sa fie femeia: langa sot atunci cand el vrea, sa faca copii, sa isi vada de casa si de servici. Nu are toate orificiile pentru a fi folosite si, mai ales, ca unul singur a fost lasat pentru reproducere si nu pentru placeri carnale.

Va intrebati daca a incercat sa ma faca sa imi schimb parerile? Ei bine, da. El este barbat si la el se poate. Eu nu vreau sa fac orgii de felul asta. Pana acum nu a spus ca ma paraseste daca nu incerc. Stiu femei care au fost parasite de (nici nu stiu cum sa le spun) soti doar pentru acest motiv. Penibil. La ce folosesc toate fanteziile bolnave in cuplu. Nicaieri nu sta scris ca in doi trebuie sa faci asa. Nu stiu ce parere sa am despre acele femei care satisfac barbati. Nu le judec ca poate si ele au casa, masa, familie si servici. Am vazut intr-o telenovela ca barbatii sunt foarte atrasi de aceste femei. Nu stiu in ce mod ar afecta viata de familie sau cum m-ar privi…daca as practica tot ce imi cere el. Sunt femeie si merg mai departe asa cum am invatat. Nu mi-am propus sa satisfac nicio minte bolnava. Pentru asta exista case de rendez-vous, unde platesti si primesti. Nu ma uit dupa 12 la TV si nici altundeva. Copiii i-am crescut la fel. Sa fie cu capul pe umeri si coloana vertebrtala. Lumea se imparte dupa gusturi, pretentii, nevoi."

La o asemenea poveste ne mai punem intrebari? Femeile care fac sex, nu tentative, simt ceva ce alte famei nu simt: placerea. Satisfactia ta nu trebuie sa fie aceea cand partenerul ejaculeaza. Nici de cuvinte nu trebuie sa ne rusinam. Asa se numesc si in termeni medicali. De ce sa imi fie rusine sa vorbesc deschis acum cand am de unde si ce sa aleg. Comunicarea intre parteneri si punerea in practica aduc imbunatatiri. Pe nimeni nu intereseaza ce faci tu dincolo de usa casei. Chair daca esti parinte faci sex pentru ca este o necesitate, ajuta organismul si iti da o stare de bine si satisfactie. Sa nu va fie rusine sa faceti dragoste cu partenerul nici la 60 de ani. Iubirea este prezenta la orice varsta si fiecare a experimentat procedeul amoros. Rusine sa iti fie atunci cand nu te protejezi si faci 10 copii si nu ai cu ce sa-i cresti (daca asa a vrut….ce sa fac?), rusine sa iti fie cand mergi din casa in casa, din barbat in barbat si o faci, rusine este sa te vada copilul cu alt barbat in pat, inafara tatalui lui (lista ar continua).

Nu sfatuim pe nimeni sa participe la orgii, la adultere, pedofilie sau mai stiu eu ce va trece prin cap, ci doar la ce va atrage si va face placere. In cuplu nu trebuie sa existe rusinea si retinerea. Cand simti ca vrei sa faci ceva…pur si simplu faci. Nu invatam sa faceti ce vedeti la tv sau pe anumite site-uri. Fiecare varsta are farmecul si potentialul ei. Fiecari varste i se potriveste un anume tip de dragoste.

Nimeni nu este obligat sa faca, sa auda, sa inteleaga, sa iubeasca, sa invete…..