Sezonul 5 al serialului “Ofiţeri începători” se încheie azi cu un episod exploziv!

Apropo.ro / 01.12.2014, 08:00
Sezonul 5 al serialului “Ofiţeri începători” se încheie azi cu un episod exploziv!
Sezonul 5 al serialului “Ofiţeri începători” se apropie de final: ultimul episod va fi difuzat azi, 1 decembrie, la ora 21:00, numai la Diva.
Acest sezon a adus schimbări semnificative pentru fiecare dintre personaje, pentru că ofiţerii de la Divizia 15 au învăţat noi lecţii de viaţă şi au avut de luat decizii radicale.
 
 
 
 
În ultimul episod din sezonul 5, tinerii poliţişti reuşesc, în sfârşit, să-l prindă şi să-l aresteze pe atentatorul cu bombă pe care l-au tot vânat, dar sunt şocaţi să descopere că planurile lui erau mult mai crude decât crezuseră ei iniţial. În mod clar, povestea nu se încheie aici, căci devine evident că în interiorul departamentului de poliţie ceva nu e tocmai în regulă. Încercând să recupereze ceea ce ar putea fi o dovadă crucială în sprijinul acestei afirmaţii, unul dintre ofiţeri ajunge să fie în pericol de moarte. 
 
Nu pierdeţi ultimul episod din sezonul 5 al serialului “Ofiţeri începători”, difuzat chiar azi, de 1 decembrie, la ora 21:00, la Diva! De luni, 8 decembrie, de la ora 21:00, puteţi urmări la Diva, în premieră absolută în România, noul serial “Bibliotecarii” (“The Librarians”).