Sfaturi şi trucuri pentru o nuntă ca de film

De: Cătălina Matei / 10.09.2014, 08:00
Sfaturi şi trucuri pentru o nuntă ca de film
Septembrie este luna schimbărilor, a tonurilor arămii, a hainelor călduroase şi confortabile, momentul ideal pentru a te îndrăgosti. Este anotimpul special al celebrării iubirii într-un decor de frunze, fructe coapte şi soare blând, în care ritualul căsătoriei îşi găseşte peisajul ideal. Dar oare cum poţi găsi, în acest cadru minunat, locul cel mai potrivit pentru tine? Găseşte-ţi inspiraţia în filmele Paramount care vor fi difuzate în luna septembrie!

Dacă ai visat întotdeauna la o nuntă mică, unde să vă puteţi bucura de atenţia întregii familii şi a prietenilor apropiaţi, o bună alegere poate fi o casă ce păstrează arhitectura neo-clasică. Poţi admira o astfel de casă în frumoasa poveste din „Regăsirea fiului” („Losing Isaiah” – Dramă), cu Halle Berry în rol principal, ce va fi difuzată pe 13 septembrie, la ora 21:00.

Dacă nunta ta de vis înseamnă o petrecere grandioasă, cu mulţi invitaţi, lumini care strălucesc, un tort imens şi o trupă care să cânte toate melodiile tale preferate, cea mai buna alegere este o nuntă la hotel, la fel ca Marcus şi Jacqueline, personajele din Boomerang, care aleg un hotel cu un stil unic. „Bumerangul” („Boomerang” – comedie, dramă, romantic) cu Eddie Murphy, va fi difuzat pe 13 septembrie, la 22:55. Aruncă o privire pentru a decide dacă acesta este locul potrivit pentru nunta ta.

Pentru o nuntă nebună şi imprevizibilă, pe care ai putea sau nu să ţi-o aminteşti, există doar un singur loc: Las Vegas. Poţi explora Las Vegas-ul chiar de pe canapeaua ta, pe 19 septembrie, la 22:40, cu „Totul va fi bine” („Everybody’s fine” – adventură, dramă), un film cu doua actori impresionanţi: Robert de Niro şi Drew Barrymore.

Pentru cei îndrăzneţi şi curajoşi, o plajă pe o insulă izolată, înconjurată de natură, poate fi locul fantastic pentru o promisiune pe viaţă. „Ştiri de acasă” („The Shipping News” – dramă, romance), ce va fi difuzat pe 26 septembrie, la 22:40, te va duce într-un astfel de loc, o casa arhaică în Newfoundland, cu ajutorul actorilor Julian Moore şi Kevin Spacey.

Chiar dacă ai găsit locul tău de vis, pregătirile de nuntă pot fi uneori atât de dificile încât să te determine să cedezi. Personajele noastre din „Furtună, peripeţii şi… dragoste” („Forces of Nature” – comedie, romantic), care va fi difuzat pe 10 septembrie, la 22:40, Ben Affleck şi Sandra Bullock, sunt acolo pentru tine cu cele mai bune dialoguri despre importanţa căsătoriei cu persoana potrivită şi despre cum să faci alegerea potrivită, deşi uneori pare imposibil.

Decorurile filmelor Paramount sunt minunate surse de inspiraţie, aşa că adaptează-le şi transformă-le pentru o nuntă unică, precum o nuntă de film.