Shaggy canta pe plaja la Mamaia

Apropo.ro / 31.07.2008, 13:36
Shaggy canta pe plaja la Mamaia
Shaggy va sustine in acesta vara, pe 29 august, incepand cu orele 22.00, un concert la Mamaia.

Shaggy, interpretul hiturilor "Oh Carolina" si "Boombastic", va sustine in acesta vara, pe 29 august, incepand cu orele 22.00, un concert la Mamaia.

Jamaicanul detine un premiu Grammy, sase albume, hituri clasate pe primul loc in topuri si este singurul artist jamaican care a primit Discul de Diamant, informeaza agentia Mediafax.

Events – organizatorii evenimentului, anunta ca Shaggy va canta pe plaja din fata Hotelului Rex din Mamaia.

Biletele ce se pun in vanzare cu data de 15 iulie pot fi gasite pe www.ticketpoint.ro si in reteaua magazinelor Diverta din toata tara. Pretul unui bilet este de 55 lei. Pretul unui bilet in fata scenei este de 75 lei si sunt in numar limitat.

Piesa "Feel the rush" a lui Shaggy este hitul verii

Shaggy este si in aceasta vara un nume pe care il intalnesti foarte des in topurile muzicale din toata lumea . El a fost desemnat de UEFA pentru a compune imnul mascotelor oficiale ale turneului gazduit de Austria si Elvetia, Trix & Flix. Pentru a intra in atmosfera celui mai important eveniment sportiv al momentului Shaggy a vizitat toate orasele in care s-au disputat partidele de la Euro 2008, o parte a clipului sau fiind filmat in Carinthia, o localitate din Austria.

"Feel The Rush" a reusit sa acapareze toata Europa ajungand printre primele zece pozitii in cele mai importante topuri fiind in prezent number 1 in Germania. Piesa lui Shaggy este promovata ca fiind noul hit al verii si ne insoteste in vacanta peste tot in aceasta perioada a anului.

Clipul piesei a avut premiera la finalul lunii aprilie, in cadrul unui eveniment gazduit de ambasada Austriei din Berlin, ambasadorul fiind primul care l-a felicitat pe artist pentru noua sa creatie. Pentru ca piesa lui Shaggy este un succes producatorii au hotarat sa-I realizeze o versiune noua si sa filmeze o a doua varianta pentru videoclip.

Putini stiu ca elementele de acordeon prezente in Feel The Rush , sunt originare dintr-un foarte vechi recif columbian, numit "la cumbia cienagera". Pentru toamna Shaggy pregateste un nou album pe care veti ragasi cu siguranta si super hitul acestei veri, Feel The Rush.

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Massive Attack, primul concert in Romania

Massive Attack, primul concert in Romania

Trupa Massive Attack va sustine primul concert din cariera sa la Bucuresti, pe stadionul de atletism Iolanda Balas Soter, sambata – 2 august, in cadrul platformei Beck&rs…

Juanes este

Juanes este "deschis" cu Analia Selis

Juanes, cel mai popular artist de muzica latino din aceasta perioada, va sustine un concert la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe pe 3 septembrie.

Creamfields Romania 2008, maraton de muzica electro

Creamfields Romania 2008, maraton de muzica electro

Creamfields te asteapta pe 2 august incepand cu ora 15.00, la mare in Saturn, pe plaja Adras.

Jocul zilei

Clipul zilei

Gemcraft Cum sa NU aterizezi pe un portavion
Construieste turnuri cat mai puternice… Cuvinte cheie: aterizare fortata protavion elicopter accident
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza