Sharon Stone spune că a fost presată de producători să întrețină relații sexuale cu colegii ei din filme

De: Ana Obretin / 20.03.2021, 20:58

Sharon Stone a povestit, în cartea sa de memorii „The Beauty of Living Twice”, că a fost presată de regizori și de producători să întrețină relații sexuale cu colegii ei de distribuție, astfel încât atracția dintre personaje să fie mai bine prezentată pe marele ecran.

În aceeași carte, starul american a povestit despre cum a fost înșelată să filmeze celebra și controversata scenă din „Basic Instinct”.

Totuși, ea a decis în cele din urmă ca scena să fie inclusă la montaj: pentru că era „corectă pentru film și pentru personaj; și pentru că, la urma urmei, am făcut-o”, a scris aceasta. Sharon Stone a explicat că, atunci când a turnat scena, i s-a spus pe platou să-și scoată „chiloții” pentru că „reflectau lumina” în timpul filmării, potrivit unui fragment din volum publicat de Vanity Fair. „Nu îți face griji, am fost asigurată, nu putem vedea nimic”. Mai târziu, după ce a vizionat imaginile scena, Stone a fost uimită să descopere că, de fapt, se puteau vedea foarte multe.

 Sharon Stone, pictorial nud la 57 de ani! Şi-a dezvăluit, din nou, „Instictul primar”

„Au existat multe păreri pe această temă, dar, din moment ce eu sunt cea cu vaginul în cauză, permiteți-mi să spun: Celelalte puncte de vedere sunt tâmpenii”, notează Stone în cartea sa, care va fi lansată pe 30 martie. „Am fost eu și părțile mele acolo. Am avut decizii de luat. M-am dus la cabina de proiecție, l-am pălmuit pe (regizorul, n.r.) Paul (Verhoeven, n.r.), am plecat, m-am dus la mașina mea și l-am sunat pe avocatul meu, Marty Singer. Marty mi-a spus că ei nu pot lansa acest film așa cum era. Că aș putea să solicit o interdicție… Uf, m-am gândit”.  Apoi, spune ea, „s-a gândit din nou”. „L-am anunțat pe Paul despre opțiunile pe care Marty mi le expunea. Desigur, el a negat vehement, mi-a spus că nu aveam deloc opțiuni. Eram doar o actriță, doar o femeie; ce opțiuni aș putea avea?”.  „Dar am avut de ales”, scrie Stone. „Așa că m-am gândit și m-am gândit și am ales să permit această scenă în film. De ce? Pentru că a fost corect pentru film și pentru personaj; și pentru că, la urma urmei, am făcut-o”.

În vârstă de 63 de ani, Sharon Stone a devenit celebră cu rolul din filmul „Total Recall” (1990), cu Arnold Schwarzenegger, iar apoi cu cel din thrillerul erotic ”Basic Instinct” (1992), pentru care a fost nominalizată la Globurile de Aur. O nominalizare la Oscar și un Glob de Aur a primit apoi pentru rolul din „Casino” (1995), de Martin Scorsese. A mai fost nominalizată la Globurile de Aur pentru rolurile din „The Mighty” (1998) şi „The Muse” (1999).

CITEȘTE ȘI:

Diva de altă dată e istorie! Sharon Stone, de nerecunoscut

Sharon Stone are “pretenţii ridicole” pe platoul de filmare

Sharon Stone îşi licitează garderoba în scopuri caritabile

Foto: Profimedia Images