Shia LaBeouf, sex real într-un film semnat Lars Von Trier

De: Gabriela Voicu / 20.08.2012, 10:00
Shia LaBeouf, sex real într-un film semnat Lars Von Trier
Actorul Shia LaBeouf va filma scene de sex real, in filmul "Nymphomanic", regizat de Lars Von Trier.

Shia LaBeouf a anunțat săptămâna trecută că nu mai vrea să facă blockbustre, preferând să își aleaga proiecte îndrăznețe.

Cel mai greu rol pentru care se pregătește este cel din „Nymphomanic”, regizat de Lars von Trier. Se știe cș danezul este un regizor excentric și care nu ține cont de reguli și se pare că LaBeouf va fi nevoit să filmeze scene reale de sex.

Actorul a vorbit și despre relația pe care o are cu regizorul Lars von Trier, lăsând să se înțeleagă că nimic din ceea ce își propune nu poate fi negociat: „Este foarte periculos. Este cel mai periculos tip pe care l-am întâlnit. E terifiant”.

Lars Von Trier

Alături de Shila LaBoeuf, din distribuția filmului „Nymphomaniac” mai fac parte Nicole Kidman, Willem Dafoe, Stellan Skarsgard și Charlotte Gainsbourg, urmând ca filmările să înceapă în luna septembrie. Noul lungmetraj al lui Lars von Trier, cel care fost declarat persona non grata de organizatorii Festivalului de Film de la Cannes, din cauza declarațiilor rasiste pe care le-a făcut în cadrul unei conferințe pentru promovarea filmului „Melancholia”, urmarește evoluția sexuală a unei femei (Charlotte Gainsbourg) din tinerețe și până la vârsta de 50 de ani, pe care i le mărturisește soțului ei, interpretat de Stellan Skarsgard.

Cineastul danez a precizat că filmul său nu va fi pornografic: „În principal este un film cu mult sex, dar și cu multă filosofie”.