Cristiana Răduţă, cea mai dorită femeie a anilor 2000, este acum de nerecunoscut!

Foto: captura YouTube

În urmă cu câtiva ani, Cristiana Răduţă cucerea lumea muzicii româneşti, cu ajutorul lui Laurenţiu Duţă, şi devenea una dintre cele mai apreciate cântăreţe, fiind adeseori considerată o Madonna autohtonă.


Sexy, nonconformistă şi total lipsită de inhibiţii, Cristiana Răduţă a devenit rapid un nume în industrie după apariţia videoclipului "Amor, amor".

Clipul piesei a fost, la vremea respectivă, în 2000, cel mai scump videoclip realizat în România şi a costat 50.000 de euro. Iar Cristiana a pozat, lipsită complet de inhibiţii, în Playboy, într-unul dintre cele mai incendiare pictoriale.
Împreună cu 3 Sud Est si Animal X, Cristiana reuşea în anii 2000 să umple sălile de spectacole, în turneul Anti-Drog. Melodiile "Voi fi a ta" şi "Amor, amor" au ocupat primele pozitii ale topurilor de specialitate săptămâni la rand, iar clipurile inedite aprindeau imaginaţia bărbaţilor.

Însă, la fel cum a apărut, Cristiana a şi dispărut din peisajul muzical, doar pentru că şi-a dorit să fie actrită. Între timp, s-a şi căsătorit cu un celebru om de afaceri, cu care avea o relaţie de foarte multă vreme şi care a dus-o să trăiască în Franţa.

Din când în când, însă, Cristiana se mai întoarce în România, dar numai ca să joace în piese de teatru. Ea are o colaborare fructuoasă cu Teatrul Metropolis, unde joacă alături de Adela Marculescu, Damian Crasmaru şi Lucian Ghimisi, în "Floare de cactus", în regia lui Alice Barb.

 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE