Din ce a ajuns să facă bani Oreste? Guru şi patron la Vama Veche

Oreste Teodorescu se simte împlinit lângă soţia sa, Liliana, cu care o fată pe nume Sabina.

De câţiva aniani, în fiecare vară, Oreste Teodorescu şi familia lui, se mută, temporar, pe litoral. Mai exact, în staţiunea Vama Veche, unde fostul realizator TV deţine şi o terasă botezată "Molotov". Afacerea este administrată de soţia lui şi de cumnat, în vreme ce Oreste se declară a fi "doar un client privilegiat".

Oreste Teodorescu şi-a deschis, în Vama Veche, încă din 2005, localul ”Tropical Beats by Molotov”.

„E o afacere de vară, cât să ne permitem să stăm cu toată şatra aici, cu prieteni, căţei. Nimeni nu s-a îmbogăţit. Până-n 2011, acest loc s-a numit Pro Placa pentru că avea o placă de surf ca brand. Era, aşa, o bombiţă de vamă, iar din 2011 se numeşte Molotov, de la celebrul cocktail. Nevasta mea şi cumnatul se ocupă sută la sută, eu sunt un consumator privilegiat”, a declarat Oreste, pentru presa mondena.

Anii trecuţi, la mare căutare au fost aici limonada cu pepene la  preţul de 15 lei şi berea, la 10 lei. Oreste recunoaşte că de toată afacerea se ocupă mai mult soţia lui, Liliana. Ei locuiesc la Vama Veche, într-o căsuţă cochetă. Acesta îşi mai rotunjeşte veniturile din taberele de spiritualitate, pe care le organizează în fiecare vară.

Galerie foto

vezi galeria 11 foto
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații