Paula Chirilă, dezvăluiri: "Am trăit 6 luni în întuneric"

Fosta prezentatoare de la Mireasă pentru fiul meu! Paula Chirilă a făcut câteva dezvăluri despre divorţ.

După divorţul de Marius Aciu, Paula Chirilă, în varsta de 42 de ani, recunoşte că a suferit de depresie.

”A fost anul schimbarii, anul lecţiilor primite de la viaţă. M-am neglijat foarte mult anul asta. Recunosc, în prima jumatate a anului m-am neglijat enorm, mă îngrăşasem foarte mult, intrasem într-o pasă foarte proastă, nu ma mai gandeam la mine, nu mă mai iubeam deloc. Mi se parea că sunt cea mai urâtă, cea mai proastă, imi adresam în fiecare zi cele mai îngrozitoare epitete pe care le poţi adresa cuiva pe care-l urăşti. S-a întâmplat ceva, a fost un declic. Nici nu mai vedeam, eram confuză şi cu un văl pe ochi, a fost o jumatate de an aproape în intuneric”, a spus Paula Chirila, fosta prezentatoare a emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”.

Paula Chirilă şi Marius Aciu s-au căsătorit în 2005, la Cluj. Timp de zece ani, actriţa a făcut naveta Bucureşti-Cluj pentru a-şi păstra familia, care a fost pe punctul de a se destrăma în urmă cu un an. A reuşit să treacă peste infidelităţi şi distanţă. Prezentatoarea a făcut tot posibilul să-şi salveze căsnicia, dar se pare că efortul a fost în zadar.

Vedeta a renunţa la verighetă şi a declarat că este liberă. Din cauza problemelor în amor, Paula Chirilă a slăbit peste 10 kilograme.

 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații