Soţia lui Bogdan Vlădău, modelul Gina Chirilă, apariţie fierbinte la un eveniment monden - FOTO

Fumuseţea ei este cunoscută atât în ţară, cât şi peste hotare, iar de curând celebrul fotomodel Gina Chirilă a fost invitat la petrecerea dată de prestigioasa revistă Vogue Italia în cinstea sărbătoririi a 60 de carieră a cântăreţei Mina.

Petrecerea, care a avut loc pe 21 septembrie în Milano, la Cinema Manzoni, a strâns în acelaşi loc alte nume grele din industria frumuseţii: Mădălina Ghenea, Sara Sampaio, Irina Shayk, Alessandra Ambrosio, Giampaolo Sgura, Natasha Poly, Jeremy Scott şi multe alte supermodele şi designeri celebri.

Printre proiectele internaţionale ale Ginei Chiliră se numără şi recenta ei colaborare cu celebrul fotograf Marco Glaviani, cel care a descoperit-o şi pe Cindy Crawford. „Ne-am cunoscut când eram în Capri, lucram pentru Roberto Cavalli. În acelaşi timp, în Milano, era casting pentru brandul Lyla Dumont, dar eu nu am putut participa. Cu toate astea, am obţinut colaborarea după ce au văzut fotografiile de la agenţia mea din Italia. Ştiam că Marco e un fotograf foarte important şi m-am bucurat foarte mult că o să mă pozeze el. Ulterior am păstrat legătura şi am făcut şi alte proiecte împreună. Am pozat pentru un brand de bijuterii din Milano şi Portofino şi am făcut şi poze pentru galeriile lui din lume”, a declarat Gina Chirilă.

Mai mult, una din pozele Ginei făcute de Glaviani se va regăsi în curând şi în expoziţiile lui din St. Barths, Miami şi New York.

 

 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații