Tanya Mityushina, aprinsă după Cristiano Ronaldo

Tanya Mityushina, spectaculosul model de origine rusă, îşi doreşte cu ardoare să iasă cu Cristiano Ronaldo. Nu o interesează că are iubită, copii sau că este implicat într-un scandal sexual de proporţii, ci pur şi simplu îşi doreşte să petreacă o noapte cu el.

Într-un interviu pentru TMZ, modelul în vârstă de 24 de ani, care a pozat pentru Sports Illustrated, a dezvăluit că persoana căreia ar plăcea să îi schimbe stilul este chiar Cristiano Ronaldo, mărturisind fără nicio jenă că portughezul este ”băiatul perfect”. Tanya i-a cerut jurnalistului cu care făcea interviul, să-i transmită fotbalistului salutări călduroare din partea ei, ba mai mult, să-i spună că aşteaptă să o sune şi că nu o interesează că este deja într-o relaţie.
 
Tanya, care a lucrat de-a lungul carierei sale cu prestigioase branduri precum Victoria's Secret, Guess, Bebe sau Intimissimi, brand care a  înlocuit-o pe fosta iubită a lui Cristiano, Irina Shayk, în 2010, încă aşteaptă cu nerăbdare ca fotbalistul să o sune şi să iasă la o întâlnire.
 
Foto: Instagram

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații