Si barbatii au grija de freza lor pubiana

Apropo.ro / 01.09.2008, 12:27
Si barbatii au grija de freza lor pubiana
Epilarea parului pubian este o practica comuna si in randul barbatilor, nu doar in randul femeilor.

Epilarea parului pubian este o practica comuna si in randul barbatilor, nu doar in randul femeilor. Putem spune ca devenit chiar un trend.

Un procent destul de mare dintre barbatii care isi epileaza "podoabele" au cam intre 20 si 30 de ani.

Aceasta practica are loc din doua motive:

– penisul arata mai mare;

– aspect ingrijit.

Epilarea in zona genitala vine si din preferintele barbatului, dar si ale partenerei. Nu putine sunt cuplurile in care ea se ofera sa "ii faca freza" lui. Si desigur, reciproca este valabila.

Pentru acei barbati care aplica acest tip de ingrijire exista si cateva sugestii care ii poate ajuta pentru a fi si o experienta pozitiva.

In primul rand nu trebuie sa uiti ca zona genitala este si o zona foarte sensibila si de aceea, trebuie sa eviti iritatiile. Daca nu ai mai facut asta pana acum si ai parul mare, atunci primul pas este sa iei o foarfeca si sa te tunzi. Exista barbati care se tund foarte scurt si nu mai apeleaza si la ras. Insa daca nu mai vrei un fir de par acolo, poti folosi dupa foarfeca aparatul de tuns sau aparatul de ras. Durerea pe care ai putea sa o intalnesti la epilarea cu ceara cred ca este prea dura pentru tine.

Pentru barbatii care isi epileaza penisul si scrotul este important sa foloseasca gelul de ras sau o lotiune pentru o piele sensibila. Multe dintre produsele de ingrijire pentru femei sunt bune si pentru barbati.

Odata toate instrumentele stranse langa tine, iti recomand sa o faci in baie, la dus (ma refer aici la rasul cu lama). Fa-ti un dus inainte pentru a avea pielea curata, dupa care treci la actiunea propriu-zisa. Pune-ti gel de ras in palma (cum faci si la barbierit), apoi aplica-l pe penis si scrot. Exista anumite persoane care isi epileaza si zona anala. Este doar alegerea ta. Important este sa nu te grabesti atunci cand ai aparatul de ras in mana. Cum iti iei parul de pe fata asa procedezi si aici, insa cu mare grija. Dupa ce ai inspumat penisul, cu o mana il tii si cu cealalta il epilezi de-a lungul lui. Curata sub jetul de apa des lama aparatului de ras. Spuma sa nu iti lipseasca de pe penis.

flori

Pentru ca la caldura scrotul nu mai este atat de scortos si incretit, te poti epila si acolo, prin aceleasi manevre. Pentru a vedea daca intepi sau ti-au mai ramas fiere de par rebele este indeajuns sa treci cu mana peste locurile pe unde ai umblat mai devreme cu lama.

Acum ca esti fresh si aratos, aplica lotiunea de dupa ras. Epilarea se va repeta zilnic sau cand tu consideri ca ti-a crescut cam mult par si te deranjeaza. Pe masura ce parul incepe sa-ti creasca la loc s-ar putea sa te iriti putin sau sa te manance (gadila). In afara lotiunii de dupa ras poti folosi o crema hranitoare chiar si de fata sau pudra pentru a nu te mai irita.

Odata intrat in aceasta hora (epilarea) va trebui sa o continui, dar nu este nici problema daca intr-o zi nu o vei mai face, decat ca va avea un alt aspect.

Daca nu te gandesti in ruptul capului sa te epilezi, gandeste-te doar cum se simte iubita ta atunci cand iti face sex oral si vede o tufa in fata ochilor, pentru ca mai apoi sa iti aranjeze fiele rebele de par de pe scrot cu limba. Cum ti se pare? Tu i-ai face sex oral daca ar arata acolo jos ca un buchet de flori?

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Stii din ce material este facut creierul femeii?

Stii din ce material este facut creierul femeii?

V-ati intrebat deseori de ce femeile si barbatii gandesc diferit si au reactii diferite? Din cauza ca materialul genetic este diferit, cel putin asa sustin cercetatorii a…

Cadoul potrivit pentru o nimfomana

Cadoul potrivit pentru o nimfomana

Nimfomana este acea tipa care are un apetit sexual extrem de dezvoltat. Acest apetit il intrece pe cel al unui barbat.

Cele mai ciudate jucarii erotice ale japonezilor

Cele mai ciudate jucarii erotice ale japonezilor

Jucariile erotice au devenit un accesoriu comun dormitoarelor celor lipsiti de inhibitii.

Cat de mult iti place sexul oral? (Apropo de sex, ep.8)

Cat de mult iti place sexul oral? (Apropo de sex, ep.8)

Dragilor, multi dintre voi ne-ati scris pentru a ne anunta ca desi va place sexul oral, cea mai mare durere este aceea ca nu este si impartasit. Ca in orice, sexul oral i…

Jocul zilei

Clipul zilei

Ultimate Defence 2 Car wash
Un joc de strategie de tip tower defence Cuvinte cheie: sexy femeie fata car wash spalatorie masina
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza