Şi celebrităţile se uită la TV! Uite serialele lor preferate

Apropo.ro / 27.10.2013, 09:00
Şi celebrităţile se uită la TV! Uite serialele lor preferate
Se pare că până şi starurile adoră să stea tolănite pe canapea şi să urmărească la televizor show-uri de calitate… sau nu. Iată care sunt programele favorite ale lui Charlize Theron, Demi Lovato sau Barack Obama.

Charlize Theron este înnebunită după serialul HBO „Urzeala tronurilor”. „Oamenii sunt şocaţi de faptul că mă uit mult la televizor, dar aceasta e adevărul şi îmi plac mult seriale şi emisiuni. Dar efectiv sunt înnebunită după , nu mă mai satur de acest serial. Când fiul meu a intrat în viaţa mea, îmi plăcea să mă uit la în timp ce îi dădeam lapte cu biberonul. Iar mama mea îmi spunea: . Iar eu îi spuneam: . Acum, sunt în continuare obsedată de serial”. Întrebată dacă i-ar plăcea să joace în „Urzeala tronurilor”, Charlize s-a declarat total de acord: „Sunt deschisă la orice propunere, aş juca orice rol”.

Foto: Hepta

Alături de vedete precum Kirsten Dunst, Nicole Kidman sau Andrew Garfield, Jennifer Lawrence este un mare fan „The Bachelor” (varianta originală a emisiunii „Burlacul”). Lawrence, care a câştigat anul acesta un premiu Oscar pentru cea mai bună actriţă în filmul „Silver Linings Playbook”, l-a abordat pe Chris Harrison, gazda emisiunii, chiar la gala de decernare a premiilor Academiei de Film. „Jennifer Lawrence a fost senzaţională”, a declarat ulterior Harrison. „Eram încântat de felul în care a jucat şi abia aşteptam să o cunosc personal. Când colo, vine ea la mine şi îmi spune cât de mult îi place emisiunea”. În afară de „The Bachelor”, actriţa mai urmăreşte cu interes şi dramele familiei lui Kim Kardashian, în reality show-ul „Keeping Up with the Kardashians”.

Cel mai puternic om al planetei, Barack Obama, are timp şi pentru televizor. Într-un interviu pentru publicaţia People, preşedintele SUA a declarat că se uită cu întreagă familie la sitcom-ul „Modern Family”, dar preferă show-urile mai „dure” atunci când e singur pe canapea, precum „Homeland” sau „Boardwalk Empire”. De asemenea, Obama a spus despre serialul HBO „The Wire” că este cea mai bună dramă diin ultimii 25 de ani.

Deşi îi place „True Blood”, Demi Lovato spune că s-a săturat de toate filmele şi serialele cu vampiri. În schimb, este o fană înfocată „Anatomia lui Grey”. Nu a pierdut niciun episod până acum şi, mai mult, a avut ocazia să fie guest star, interpretând o pacientă bănuită de schizofrenie. „Sunt atât de încântată să anunţ că săptămâna asta filmez pentru «Anatomia lui Grey»!!!!!!!!”, scria tânăra pe Twitter la vremea respectivă. Creatoarea serialului, Shonda Rimes, a confirmat informaţia, tot pe Twitter: „Demi Lovato se află pe platou. Toată lumea este foarte entuziasmată aici”. Ulterior, Demi a vorbit despre experienţa de pe platourile de filmare şi despre cât de încântată a fost să-i cunoască pe actori pricipali în persoană.

Miley Cyrus, a însăşi un fenomen de televiziune, cu rolul din „Hannah Montana”, se declară fan pentru totdeauna al sitcom-ului „Prietenii tăi”. Printre alte show-uri favorite ale vedetei se numără şi „America’s Next Top Model”, dar şi „Sex and the City”.

Gabriela Groza