Sofia Vergara, decizie uluitoare de remodelare a siluetei!

De: Nicoleta Nicolae / 11.05.2015, 10:19

Sofia Vergara, decizie uluitoare de remodelare a siluetei!
Actriţa Sofia Vergara, considerată una dintre cele mai sexy vedete ale momentului la cei 42 de ani ai săi, a anunţat recent că se va supune unei operaţii la nivelul bustului.


Actriţa, care poartă cupa F la sutien, a spus că vrea să faca acest pas cât mai curând, înainte ca sânii sa o deranjeze, informeazp contactmusic.com.

„Până la urmă va trebui să fac operaţia. Trebuie făcut ceva. Nu va fi deloc confortabil să merg cu ei atingându-mi genunchii”, a declarat actriţa din „Modern Family”.

Sofia Vergara, care este logodită cu actorul Joe Manganiello, cunoscut din „True Blood”, a mai spus că e conştientă de mai mulţi ani de necesitatea unei astfel de operaţii.

Zilele trecute, Vergara anunţa şi că ea si Joe, în vârstă de 38 de ani, ar fi foarte fericiţi dacă ar reuşi să aibă un copil împreună.

Actrita, care are deja un fiu în vârstă de 22 de ani, Manolo, a mai spus pe această temă: „Când eşti cu cineva care nu are copii şi vrei să porneşti o relatie, bineînţeles că există şi această întrebare. Dacă se va întâmpla, va fi ceva ce ne va face foarte fericiţi, însă nu este o prioritate în vieţile noastre”.