Soluţie “de criză” la Antena 1! Nea Mărin ajunge şi la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Apropo.ro / 24.11.2014, 09:00
Soluţie “de criză” la Antena 1! Nea Mărin ajunge şi la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”
Se pare că soluţia celor de la Antena 1 pentru a resuscita divertismentul este să-l promoveze pe Nea Mărin în aproape toate emisiunile de gen. Astfel, după ce a apărut în ultimele ediţii ale show-ului “Dansează printre vise”, „spaima” vedetelor ajunge şi în formatul ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.

Apariţie supriză pentru concurenţi lunea aceasta la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. Cei 12 bucătari rămaşi în concurs se pomenesc pe cap cu nimeni altul decât nea Mărin. Acesta vine împreună cu o trupă de căluşari pentru a da trezirea în casa ”Hells Kitchen”, dar şi pentru a-i struni pe concurenţi,  care au misiunea de a găti special pentru invitaţii celor trei juraţi.

Foto: Antena 1

Fiecare echipă va trebui să pregătească un meniu special pentru nea Mărin, fiica acestuia, Larisa, dar şi pentru dansatori. Iar jurizarea va fi una cu cântec, pentru că la masa degustării se va aşeza însuşi nea Mărin, care va demonstra încă o dată de ce este spaima vedetelor. Care va fi rezultatul jurizării şi ce pedepse se vor aplica în bucătărie, telespectatorii Antena 1 vor afla luni de la 20.30.

Foto: Antena 1

În aceeaşi ediţie nea Mărin va sta pe capul concurenţilor şi la service-ul de seară, mai ales că în restaurant vor sosi foarte mulţi invitaţi ai săi. Cele două echipe vor trebui să se lupte nu numai cu timpul, ci şi cu propriile orgolii, comentarii acide şi nemulţumiri. Dincolo de toate acestea, presiunea juraţilor îi va forţa să îşi întindă limitele la maximum si să demonstreze cât de multe au învăţat în tot acest timp, mai ales că pericolul eliminării îi paşte la fiecare final de service.