Sonia Argint Ionescu aleargă la Maratonul Internaţional Bucureşti

De: Cătălina Matei / 02.10.2014, 14:41
Sonia Argint Ionescu aleargă la Maratonul Internaţional Bucureşti
Vedeta TVR va participa pe 5 octombrie la Maratonul Internaţional Bucureşti, al[turi de echipa Hope and Homes for Children Romania.

„Se zice că… alerg 17 km în fiecare zi. De fapt alerg între 6 şi 12 km, de două ori pe săptămână”, mărturiseşte vedeta TVR Sonia Argint Ionescu.

„Dar în acest weekend voi alerga cu un scop precis: pe 5 octombrie voi alerga în echipa HHC (Hope and Homes for Children Romania) la ştafetă şi vă rog pe voi să ne ajutaţi să strângem cât mai multe fonduri pentru copiii care nu ştiu ce este o familie!”,  continuă Sonia.

Foto: TVR 1

Peste 8.000 de alergători din peste 50 de ţări vor lua startul pe 5 octombrie, în cadrul celei de-a şaptea ediţii a Maratonului Internaţional Bucureşti, cel mai de amploare eveniment de atletism stradal din România.

„Alerg de multi ani. Le-am uitat deja numărul. Pentru mine, alergatul este o plăcere. Probabil şi acesta este motivul pentru care am reuşit să conving oameni din jurul meu să aleagă acest tip de mişcare.

Acum sper să vă conving şi pe voi să fiţi alături de mine într-un demers caritabil şi să sprijiniţi copiii care au fost abandonaţi. Doar uniţi putem trăi toţi într-o lume mai bună!”, astfel sună invitaţia Soniei pentru toţi cei care doresc să i se alăture la evenimentul de duminică.

Foto: TVR 1

În funcţie de antrenament şi rezistenţă, alergătorii pot opta, duminică, 5 octombrie, pentru: maraton – 42,195 km, semi-maraton – 21,095 km sau maraton ştafetă – 4×10,548 km, alături de Cursa Populară– 2,9 km, la care sunt aşteptaţi şi copiii cu vârsta peste 13 ani. Persoanele cu dizabilităţi pot concura la oricare dintre probele individuale.

Alergătorii sunt aşteptaţi să se înscrie direct la Sport Expo, în spaţiul special amenajat din Piaţa Constituţiei, vineri, 3 octombrie între orele 13.00 –20.00  şi sâmbătă 4 octombrie, între orele 07.30 si 20.00.

Cu Sonia Argint-Ionescu, ca şi cu celelalte colege ale ei – Nuami Dinescu, Ioana Voicu şi Florina Ghenescu – vă puteţi întâlni de luni, 6 octombrie, de la 17.10, la TVR 1 şi online, pe tvrplus.ro, în cel mai recent format produs de Televiziunea Română. De luni până miercuri cele patru încep dezbaterile cu “Se zice că…” la TVR 1.