Sony Ericsson isi concediaza „in masa” angajatii

Apropo.ro / 19.07.2008, 17:52
Sony Ericsson isi concediaza
Producatorul de telefoane mobile Sony Ericsson va disponibiliza 2.000 de angajati, dupa ce a inregistrat o pierdere operationala in T2.

Producatorul de telefoane mobile Sony Ericsson va disponibiliza 2.000 de angajati, reprezentand circa 16,7% din totalul personalului la nivel mondial, dupa ce a inregistrat o pierdere operationala in trimestrul al doilea din cauza conditiilor dificile de pe piata.

Sony Ericsson a inregistrat, in perioada aprilie-iunie, o pierdere operationala de 2 milioane de euro, comparativ cu un castig de 315 milioane de euro in perioada similara din 2007, in timp ce profitul net a scazut cu 97%, la 6 milioane de euro.

Grupul a fost format prin fuziunea companiei suedeze Ericsson, lider pe segmentul retelelor pentru telefonie mobila, si a grupului japonez de electronice Sony.

Problemele Sony Ericsson, pe Mediafax.ro!

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

"Bursa de la Bucuresti este cvasimuribunda"

Bursa de Valori Bucuresti este cvasimuribunda pentru ca pana acum a trait doar din iluzii, bazandu-se pe o clientela locala formata mai ales din speculatori care nu urmar…

Pensiile ar putea fi majorate in avans

Pensiile ar putea fi majorate in avans

Excedentul inregistrat in primele sase luni din 2008 se apropie de 150 de milioane de euro, iar salariile s-au majorat constant in aceasta perioada, de unde rezulta ca si…

Romania are gaze

Romania are gaze

Romgaz Medias a descoperit un nou zacamant de gaze naturale, in apropierea municipiului Roman, zacamantul avand un potential de aproximativ 200.000 metri cubi pe zi.

Chinezii ne pun bete in roate

Chinezii ne pun bete in roate

Competitivitatea produselor chinezesti poate duce la incetinirea ritmului de dezvoltare in statele din Balcani, inclusiv in Romania, iar acestea trebuie sa profite mai mu…

Jocul zilei

Clipul zilei

Street Fighter 2 Artificii cu Tudor Gheorghe
Lupta in arena impotriva lui Sagat Cuvinte cheie: Chinez danseaza pe tudor gheorghe apropo petarde
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza